CROSS GATE FLOATING: Ταξίδια σε σένα

CROSS GATE FLOATING

Ταξίδια σε σένα

Ταξίδια στο σώμα σου, παρέα με την ψυχή σου και αρωγό το πνεύμα σου

Αλήθεια, πότε έκανες τελευταία φορά ταξίδι στο σώμα σου; Να το δεις με τα μάτια της ψυχής σου, με τα χρώματα του πνεύματος; Να το αγγίξεις με τα ενεργειακά σου χέρια για μια φορά; Να το αφουγκραστείς χωρίς να το κρίνεις, χωρίς να τρομοκρατείσαι και χωρίς να το τρομοκρατείς; Αλήθεια, πότε;

Ξέρω. Αυτό θα έπρεπε να σε είχαν ενθαρρύνει να το κάνεις από την πρώτη Δημοτικού, ή και νωρίτερα, για να διατηρήσεις τη φυσική σου γνώση για τον εαυτό σου και να προωθήσεις τη γνωριμία σου μ’ αυτόν και σ’ αυτή τη ζωή, με αυτό το σώμα, με αυτή την οικογένεια, σε αυτές τις συνθήκες ζωής. Αλλά δεν έγινε. Γιατί ούτε οι γονείς, ούτε οι δάσκαλοί σου το είχαν ποτέ διδαχθεί.

Όλη η παιδεία κατευθύνεται προς τα έξω μας, προς την ύλη και μόνο. Το ξέρεις όμως συνειδητά ή υποσυνείδητα έστω, ότι είσαι πολύ περισσότερα από ύλη. Το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής σου είναι ενέργεια.

Σήμερα, που τα όρια ανάμεσα στην ύλη κα στην ενέργεια γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτα, έχεις πιστεύω βεβαιωθεί για την ύπαρξη της μη υλικής σου φύσης, πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Και τι κάνεις μ’ αυτό; Το κατανοείς; Ξέρεις πώς επηρεάζει η μη υλική σου φύση την υλική; Τι αντίκτυπο έχουν οι σκέψεις, οι προθέσεις, τα συναισθήματά σου στην υγεία και στην ευεξία σου; Το ερευνάς βαθύτερα; Κι αν όχι, θα ήθελες να το ερευνήσεις;

Ένας από τους δασκάλους μου στις ενεργειακές θεραπευτικές προσεγγίσεις, έλεγε ότι ο μόνος αληθινός θεραπευτής ενός ανθρώπου, είναι αυτός ο ίδιος ο άνθρωπος. Όλοι οι άλλοι είμαστε συνοδοί θεραπείας, ανεξάρτητα από τις γνώσεις μας και τους βαρύγδουπους τίτλους σπουδών μας. Και μια επίσης δασκάλα μου έλεγε, ότι ως συνοδοί θεραπείας, είμαστε εδώ για τον έναν, αλλά δεν γνωρίζουμε για ποιόν έναν, είμαστε εδώ. Γι’ αυτό προσφέρουμε τη φροντίδα μας σε όσους τη ζητούν με το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια υπευθυνότητα, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί ανάμεσα σ’ αυτούς κι αυτός ο ένας, για τον οποίο ήρθαμε.

Μήπως είσαι ΕΣΥ, αυτός ο ένας άνθρωπος, για τον οποίο ήρθα εγώ; Μήπως το να σε συνοδεύσω στο δρόμο της θεραπείας σου, εκπληρώνει  το δικό μου, αλλά και το δικό σου στόχο θεραπείας σ’ αυτή τη ζωή;

Αν θες να ξεκινήσεις από κάπου την γνωριμία του βαθύτερου είναι σου, αυτού που μόνο εσύ ξέρεις και βλέπεις, το Cross Gate Floating θα σου ανοίξει το δρόμο σ’ αυτή σου την πορεία. Ο συνοδός θεραπείας σου θα σε συνοδεύσει απαλά, γλυκά, φιλάνθρωπα, μέχρι τον πρώτο, τον δεύτερο, ή τον πολλαπλό σταθμό σου. Βλέπεις το είναι σου, όσο πιο πολύ συνδέεσαι μαζί του, τόσο πιο μακριά σε πάει. Ξέρει τον τρόπο από μόνο του, να σε ταξιδεύει σε πεδία, που δεν τα βάζει ο νους ο δικός μου ή οποιουδήποτε άλλου, πεδία απέραντα, πλήρη, πεδία αποκλειστικά δικών σου εμπειριών.

Μπορεί κατά τις συνεδρίες μας να διασταυρώνονται οι εξωαισθητικοί μας δρόμοι και να βλέπω κάποιες εικόνες από τη δική σου κυτταρική, ή ψυχική μνήμη, αλλά εσύ κρατάς τα κλειδιά. Εσύ αποφασίζεις αν, πώς και πότε θα αξιοποιήσεις τη δική μου πληροφορία στη ζωή σου. Κι όλο αυτό, οδηγεί σ΄αυτό που λέμε αποκατάσταση εαυτού, του δικού σου εαυτού, αυτού του «καθ’ ομοίωση Θεού» εαυτού, που ξέρει και μπορεί να διευθύνει τη ζωή του.

Αν σου έχουν μάθει να αμφιβάλεις  για τις φυσικές σου ικανότητες και δυνατότητες, καιρός να σταματήσεις να το κάνεις. Δεν είναι υγιές, δεν είναι η φυσική σου κατάσταση αυτή. Δες μόνος/η πόση ταλαιπωρία ήδη περνάς, βλέποντάς σε μέσα απ’ αυτό το φίλτρο. Αυτή είναι η εποχή της αποκατάστασης της εμπιστοσύνης, της κυριαρχίας σου επί της αλήθειας των φυσικών σου δυνάμεων. Είναι η εποχή των δυνατών κι εσύ, κάθε εσύ, είσαι ένας/μια απ’ αυτούς/ες, αλλιώς δεν θα ζούσες εδώ, αυτή τη χρονική στιγμή, υπό αυτές τις συγκυρίες.

Είμαι εδώ, για να σε βοηθήσω να το συνειδητοποιήσεις αυτό. Κι όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις, τόσο πιο γρήγορα θα ανακάμψεις φυσικά. Θα δεις να σου φεύγει η κατάθλιψη, η αίσθηση αδυναμίας, ο φόβος, η ταραχή, η θλίψη. Θα σταματήσεις ν’ αρρωσταίνεις, να πονάς, να υποφέρεις, να παραδίνεις τη ζωή σου στα χέρια των άλλων, των όποιων άλλων.

Οι άλλοι έχουν τη δική τους οπτική, τη δική τους άποψη για τη ζωή σου, που βγαίνει όμως από τα δικά τους βιώματα, σκέψεις, προαιρέσεις, σχεδιασμούς. Μπορεί να μοιάζετε, αλλά δεν είστε ίδιοι. Δεν έχεις τον ίδιο σκοπό ζωής μ’ αυτούς, κι αν έχεις, σίγουρα δεν σου ταιριάζει να τον λειτουργείς με τον ίδιο τρόπο.

Είναι η ώρα να ταυτιστείς με τον εαυτό σου και μόνο, Είσαι, ήσουν και θα είσαι μοναδικός/ή. Δεν υπήρξε ποτέ, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει άλλος/η σαν κι εσένα.

Πάρε τώρα την απόφαση να αποκαλύψεις τον εαυτό σου στα μάτια σου. Τίμησε το μεγαλείο του γνωρίζοντας, κατανοώντας και ελευθερώνοντας το πραγματικό του δυναμικό. Τώρα! Όχι αύριο, όχι του χρόνου. Κοίτα γύρω σου: η ζωή δεν περιμένει. Η ζωή είναι τώρα εδώ!

Με φροντίδα και ενδιαφέρον

Γιάννα Ρουσοδήμου

Φαρμακοποιός-Σύμβουλος φυσικής υγείας

 

Leave a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείχνε το καλύτερό σου

Υγιής & Ενεργητικός για Πάντα!

Γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές σήμερα.
Μίλησε μαζί μας

Holistic You © 2023.  Όλα τα Δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.. Όροι Χρήσης και Προστασία Δεδομένων