Οι Υπηρεσίες μας

services


HOLISTIC LIFE COACHING

Πάρε τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου

Οι περισσότεροι άνθρωποι, ζουν τη ζωή τους μ’ έναν ασυνείδητο ή ημι-συνειδητό τρόπο, στον αυτόματο πιλότο. Αντιδρούν σε γεγονότα, παρά στη δημιουργία συνειδητής κατεύθυνσης και χωρίς να γνωρίζουν τους πολλούς τρόπους, με τους οποίους τα πάντα συνδέονται με το σύνολο.  Η ζωή τους έτσι, μπορεί εύκολα να ξεφύγει από τον έλεγχό τους.

Τι είναι ένας Προπονητής ζωής (Life Coach)

Σε γενικές γραμμές, ένας προπονητής ζωής είναι ένας εταίρος, που δεσμεύεται να σε βοηθήσει να σχεδιάσεις και να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ο προπονητής ζωής, επικεντρώνεται σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Ένας προπονητής, μπορεί επίσης να έχει ειδικότητα όπως η υγεία, οι επιδόσεις, οι επιχειρήσεις και ούτω καθεξής.

Ο ρόλος ενός προπονητή ζωής (Life Coach);

Οι προπονητές ζωής ξέρουν, ότι αν δεν πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου, θα σε ελέγχει αυτή με βάση προγράμματα που υπάρχουν στον ασυνείδητο, ή στον υποσυνείδητο νου σου. Ο προπονητής ζωής, σε βοηθά να πάρεις συνειδητά τον έλεγχο, να βγεις από το κοπάδι, να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου και να μάθεις να σχεδιάζεις τη ζωή σου με πιο χαρούμενους και εύστοχους τρόπους. Ο προπονητής, σε βοηθά να ανακαλύψεις δυνατότητες, που διαφορετικά θα παρέμεναν μόνο στα πιο τρελά σου όνειρα.

Τι είναι ένας Ολιστικός Προπονητής Ζωής (Holistic Life Coach);

Ένας Ολιστικός Προπονητής Ζωής, είναι ένα πρόσωπο, που βρίσκεται στο δρόμο για να δημιουργήσει μια σωματικά, ψυχικά και πνευματικά ισορροπημένη ζωή και που συνεργάζεται με πελάτες, που θέλουν να κάνουν το ίδιο. Ακούει προσεκτικά, σε βοηθά να διερευνήσεις τον μεγαλειώδη εαυτό σου, να ακούσεις τη φωνή της ψυχής σου, να ενεργοποιήσεις την πνευματική σου δύναμη, να αποκτήσεις πρόσβαση στις ικανότητες και στις δυνατότητές σου, να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, αν το επιθυμείς. Ενθαρρύνει τον ενθουσιασμό σου και σε παρακινεί να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Η ολιστική προσέγγιση των Life Coaches ενσωματώνει ισχυρές θεραπευτικές διεργασίες που περιλαμβάνουν το CGF (Cross Gate Floating), το FSD (Free Spirit dance) και  πολλά άλλα. Αυτές οι διαδικασίες επούλωσης σωματικών, συναισθηματικών και νοητικών πληγών, μπορούν να σε σώσουν από μήνες, ή και χρόνια απογοήτευσης, με την εξάλειψη των εμποδίων.

Ο θεραπευτής και ο σύμβουλος, επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό, στον καθαρισμό και την τακτοποίηση παλαιών θεμάτων σου. Ο Life Coach, ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση, βοηθώντας σε να σχεδιάσεις τη ζωή του στο σήμερα και ενθαρρύνοντας τη δράση σου για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Οι προπονητές ζωής, είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι, με κανονικές προκλήσεις και ανεκπλήρωτα όνειρα. Ακόμα και ο καλύτερος από μας, είναι άνθρωπος με αδυναμίες, που βαδίζει εξερευνώντας το δικό του δρόμο, στο ταξίδι προς την ολοκλήρωση. Η παραμονή στο ταξίδι και η εμπειρία της χαράς και του ενθουσιασμού που έχουμε κατά τη διαδικασία της πραγματοποίησης των ονείρων και του σκοπού μας, είναι μέρος αυτού που βοηθάμε και τους πελάτες μας να διαμορφώσουν.

ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ HOLISTIC LIFE COACHING

 • COACHING ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΑΥΤΟΥ
 • COACHING ΓΙΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ
 • COACHING ΓΙΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΡΟΛΩΝ ΖΩΗΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΩΝ
 • COACHING ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ
 • COACHING ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ
 • COACHING ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ STRESS
 • COACHING ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΓΙΟΥΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

CROSS GATE FLOATING

Σημαίνει επίπλευση στη διασταυρούμενη πύλη, στην περιοχή δηλαδή, ή στο πεδίο διασταύρωσης του σώματος της ψυχής και του πνεύματός σου.

Φτάνοντας σ’ αυτή την ακύμαντη«κατάσταση», καμία ασθένεια δεν έχει λόγο ύπαρξης. Το μυαλό σου είναι καθαρό, η σκέψη σου δημιουργική, η διάθεσή σου χαρούμενη. Απολαμβάνεις μέσα σου αίσθηση πληρότητας, ελευθερίας, ισορροπίας, ανεξάρτητα από το τι ζεις αντικειμενικά γύρω σου. Η ισορροπία σου είναι πλέον ευσταθής, αν και δυναμική.

Το να φτάσεις να βρεθείς σε επίπλευση, προϋποθέτει μια πορεία γνωριμίας με τις τρείς υποστάσεις σου (Σώμα-Ψυχή-Πνεύμα), σε βαθύτερο επίπεδο από αυτό της απλής αντίληψης της ύπαρξής τους, ή των τάσεων που δημιουργούν στη ζωή σου. Είναι μια πορεία σύντομη ή λιγότερο σύντομη, ανάλογα με το πόσο βαθειά γνωρίζεις ήδη τον εαυτό σου, την αλήθεια του,  πόσο καλά κατανοείς  τον πυρήνα της όλης σου ύπαρξης.

Ίσως να σου ακούγεται δύσκολο, παράξενο, ή να θεωρείς ότι προϋποθέτει ιδιαίτερες ικανότητες, ή μεγάλη δόση συναισθηματικής αναισθησίας για να το κάνεις, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Το να μπορείς να κατακτήσεις και να διατηρήσεις την ακύμαντη ισορροπία σου, ενώ υπάρχει τόση ταραχή τριγύρω, είναι η πραγματική, η φυσική σου κατάσταση.

Ο καθένας μας, φυσικά κι εσύ, έχεις μέσα σου, την ικανότητα να επιπλεύσεις σταθερά, στην περιοχή διασταύρωσης των τριών σου υποστάσεων. Γεννήθηκες ικανός/ή, και για λίγο καιρό στην αρχή της γήινης ζωής σου, απόλαυσες την μακαριότητα αυτής της πλήρους ισορροπίας που όμως δεν είναι ακίνητη, δεμένη, ή κολλημένη κάπου. Είναι ελεύθερη, όπως ένα φτερό στην επιφάνεια μιας ακύμαντης υδάτινης επιφάνειας. Από την επίπλευση εξαρτάται η συναισθηματική, νοητική και σωματική σου υγεία. ΄

Όταν η ύπαρξή σου απομακρυνθεί απ’ αυτή επηρεαζόμενη από ανθρώπους, καταστάσεις, γεγονότα, ή προβλήματα της ζωής σου, αρχίζεις να χάνεις την ευεξία σου και ακολούθως, και την υγεία σου.

Αντίστροφα, αν επανέλθεις στην επίπλευση, τα προβλήματά σου εξαφανίζονται το ένα μετά το άλλο. Γιατί; Γιατί η συγκρότησή σου επανέρχεται, οπότε μπορείς να χειρίζεσαι εύκολα την καθημερινότητά σου. Ο φόβος σου υποχωρεί, το μυαλό σου καθαρίζει αφού όλος ο οργανισμός σου περνά σε συχνότητες ισορροπίας. Η ευεξία επανέρχεται, ο πόνος, η θλίψη, η σύγχυση υποχωρούν. Η αίσθηση αδυναμίας, η απόγνωση, η αίσθηση ματαιότητας δεν έχουν πλέον χώρο να σταθούν στη ζωή σου.

Τα προβλήματα υγείας του σώματός σου βελτιώνονται, ή θεραπεύονται οριστικά, γιατί δεν υπάρχουν πλέον οι ανισορροπίες που τα προκάλεσαν. Έτσι η ζωή σου που τώρα σου φαίνεται δύσκολη, περίπλοκη, μάταια, ή και τραγική, αποκτά νέα πορεία. Η χαρά είναι παρούσα, αυτή η παιδική χαρά των πρώτων ημερών της ζωής σου, τότε που όλα ήταν μέσα σου πλήρως τακτοποιημένα. Κοιμάσαι καλά, ξυπνάς με λαχτάρα να ζήσεις τη μέρα. Δεν απογοητεύεσαι εύκολα, όπως πριν. Οι συνθήκες ζωής σου είναι πλέον ελέγξιμες από σένα, βρίσκεις γρήγορα λύσεις στα προβλήματά σου, προχωράς μπροστά συλλέγοντας τις εμπειρίες σου στη ζωή με χαρά κι όχι με πόνο.

Δεν υποκύπτεις στους εξευτελισμούς και την απαξίωση. Ξέρεις πού πας και γιατί πας εκεί. Ξέρεις τι θέλεις και γιατί το θέλεις αυτό. Όλα είναι απλά στη σκέψη σου, αφού δεν χρειάζεται να ξοδεύεις πλέον ενέργεια για να διαχειρίζεσαι αρνητικά συναισθήματα, θυμό, θλίψη, φόβο, ή σκέψεις ανασφάλειας και μηδενισμού. Η χαρά δεν ξοδεύει την ενέργειά σου, τη δυναμώνει. Η ευεξία δεν σε εξαντλεί, εμπλουτίζει τη δύναμή σου, η ζωή σου παίρνει πάλι τη φυσική της αξία στα μάτια σου που βλέπουν πλέον καθαρά.

Αρκεί να κάνεις το πρώτο βήμα. Να μπεις στο δρόμο της ουσιαστικής ζωής. Το Cross Gate Floating, είναι μια πολύ φιλάνθρωπη τεχνική. Στο Cross Gate Floating, o συνοδός θεραπείας σου δεν σε τραβά, δε σε σπρώχνει προς τα εκεί που πιστεύει ότι βρίσκεται η ισορροπία σου. Άλλωστε, μόνο εσύ ξέρεις πού ακριβώς βρίσκεται αυτή. Ο συνοδός θεραπείας σου, είναι εκεί, για να γίνει τα μάτια σου και τ’ αυτιά σου στο περιβάλλον σου, όσο εσύ αυτοθεραπεύεσαι. Είναι ο στρατιώτης φύλαξής σου την ώρα εκείνη. Αντικαθιστά τον στρατιώτη μέσα σου.

Ο στρατιώτης μέσα σου, είναι αυτό το κομμάτι του εαυτού σου που μένει άγρυπνο νύχτα και μέρα σε όλη σου τη ζωή, για να σε προφυλάσσει από κάθε επικείμενο κίνδυνο. Είναι αυτός που θα σε ξυπνήσει λίγο πριν το σεισμό, που θα σου φέρει εκείνο το προαίσθημα του «μην κάνεις αυτό», «μην πας εκεί γιατί θα κινδυνεύσεις».

Για τη συντήρηση του στρατιώτη μέσα σου, ο οργανισμός σου ξοδεύει τεράστια ποσά ενέργειας που αλλιώς, θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει για την αυτοθεραπεία σου. Και το κάνει φυσιολογικά να απενεργοποιεί τον στρατιώτη 3-4 φορές, από λίγα δέκατα του δευτερολέπτου κάθε φορά, στη διάρκεια του ύπνου σου τη νύχτα. Είναι τόσο μεγάλη η ενέργεια που διατίθεται στο λίγο αυτό χρόνο για την αυτοθεραπεία σου, που είναι αρκετή για να επισκευάσει μέσα σου ό,τι χάλασε στη διάρκεια της ημέρας. Η αναίρεση των προσβολών της ημέρας την ίδια νύχτα, είναι ο βασικός  λόγος που πρέπει να κοιμάσαι επαρκώς κάθε νύχτα, ώστε να παραμένεις υγιής.

Μελέτες επιστημόνων δείχνουν ότι ο οργανισμός θεραπεύει τον εαυτό του τις νύχτες, κάπου μεταξύ 11μμ-1πμ κυρίως, αλλά σε ανθρώπους που κάνουν βασικά νοητική εργασία, η χρονική ζώνη αυτοθεραπείας μπορεί να επεκταθεί μέχρι τις 3πμ-5πμ.

Ο συνοδός θεραπείας σου στο Cross Gate Floating, λειτουργεί λοιπόν πλάι σου, ως ο στρατιώτης φύλαξής σου στο δρόμο της θεραπείας. Η αποτελεσματικότητα της συνεργασίας σου με τον συνοδό θεραπείας σου, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την  εμπιστοσύνη που μπορείς να έχεις στην ικανότητά του να σε συντροφεύσει σ’ αυτό σου το δρόμο προς τον πυρήνα του είναι σου, αλλά και από την εμπιστοσύνη που θα έχεις στον ίδιο σου τον εαυτό και στις ικανότητές του να σε καθοδηγεί. Γιατί μπορεί κι εσύ να έχεις μάθει από μικρή ηλικία, να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου λιγότερο απ’ ό,τι τους άλλους και τώρα είναι ανάγκη να πας ενάντια σ’ αυτή τη θέση, αποδίδοντας στον εαυτό σου εμπιστοσύνη και πάλι.

Η ταχύτητα εμφάνισης των ευεργετικών αποτελεσμάτων του Cross Gate Floating, εξαρτάται πέρα από τη σχέση εμπιστοσύνης με το συνοδό σου και από το πόσο εστιάζεις την προσοχή σου επεξεργαζόμενος/η μετά, τη γνώση που προκύπτει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σου.

Κάθε συνεδρία συνεχίζει να αποδίδει, για περίπου 10 μέρες μετά. Μηνύματα, θύμησες, πληροφορίες, συνεχίζουν να ανασύρονται στη μνήμη και στην αντίληψή σου, καθώς ο οργανισμός σου σε καθοδηγεί στην περιοχή της δικής σου ισορροπίας. Όλα απαλά, χωρίς εξάρσεις. Κάθε θέμα σου θα βγει στην επιφάνεια στο βαθμό και με τρόπο που μπορείς άνετα να διαχειριστείς και να διευθετήσεις. Η καθημερινή σου ζωή ρέει προς την νέα σου πραγματικότητα, μ’ έναν τρόπο γνώριμο για σένα. Μια μια, οι εκκρεμότητές σου μπαίνουν σε τάξη και αποκαθίστανται, η αλήθεια σου ανατέλλει και πάλι, η υγεία σου βελτιώνεται σταδιακά.

Φτάνοντας τελικά στο πεδίο πλήρους ισορροπίας, επιπλέεις ακέραιος/η μες την αλήθεια σου, υγιής, ελεύθερος/η από κάθε έξωθεν επιρροή. Και μένεις εκεί, γιατί τώρα ξέρεις τον τρόπο, αφού στην ουσία, τον δρόμο τον βρήκες μόνος/η σου. Κι αν κάποια στιγμή οι συγκυρίες είναι τόσο δυνατές που να σε κουνήσουν από κει, μπορείς αμέσως να διορθώσεις τη θέση σου με μόνες τις δικές σου δυνάμεις και τη σιγουριά του οδηγού που ξέρει καλά το δρόμο της επιστροφής. Άλλωστε η αντίληψή σου όντας οξεία, θα αναγνωρίσει εγκαίρως την τάση και  θα σε οδηγήσει να απεμπλακείς από την ταραχή πριν χάσεις την ισορροπία σου.

Είσαι ένας θαυμαστός άνθρωπος, ένα ον μοναδικού μεγαλείου και απίστευτων δυνατοτήτων, που δυστυχώς, μπορεί να χειραγωγείσαι και να κατευθύνεσαι μακριά από τον αληθινό του εαυτό πολύ εύκολα, αν δεν βρίσκεσαι σε ουσιαστική ταύτιση με το είναι σου. Το Cross Gate Floating, μπορεί να κάνει αυτή την ταύτιση πραγματικότητα για σένα, μια πραγματικότητα που μπορεί να διαρκέσει για πάντα στη δική σου ζωή. Μην αναβάλλεις άλλο. Η αλήθεια σου, όσο κι αν σε φοβίζει, είναι η δική σου αλήθεια και γι’ αυτό, εσένα δεν μπορεί να σε βλάψει καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Η ελευθερία σου περνάει μέσα από την αλήθεια σου και η υγεία σου μέσα από την απελευθέρωσή σου από αρνητικές επιρροές, αρνητικές σκέψεις, αρνητικά συναισθήματα. Αρνητικό είναι κάθε τι που σε κάνεις να νοιώθεις άσχημα, άβολα, πικρά, δύσκολα, αγχωτικά. Αρνητικό είναι κάθε τι που σε βγάζει από τη φυσιολογική σου κατάσταση που είναι χαρά, αισιοδοξία, υγεία, δημιουργικότητα, αγάπη, νοητική, σωματική και συναισθηματική ευδαιμονία.

Είναι από παλιά διαπιστωμένο από τον επιστημονικό κόσμο, ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ασθενειών οφείλεται σε ψυχοσωματικά αίτια. Αλλά δεν χρειάζεσαι να γνωρίζεις επιστημονικές στατιστικές. Το βλέπεις μόνος/η σου: Όταν νοιώθεις άσχημα, είναι πολύ ευκολότερο να αρρωστήσεις απ’ όταν νοιώθεις καλά. Και έχεις εμπεδώσει επίσης, ότι αν εσύ δεν βγάλεις τον εαυτό σου από το σκοτάδι στο φως, κανείς δεν θα μπει στον κόπο να σε τραβήξει έξω. Κι αν το κάνει δεν θα το κάνει σωστά, με τον τρόπο που ταιριάζει σε σένα, και για χάρη σου και μόνο.

Να είσαι σίγουρος/η, ότι την δύναμη και τη σωστή τεχνική για να βγεις και να παραμείνεις στο φως της ζωής, την κατέχεις μόνο εσύ όσον αφορά τον δικό σου εαυτό και κανείς άλλος, ό,τι κι αν νόμιζες ως τώρα. Μόνο εσύ μπορείς να θεραπεύσεις τον εαυτό σου και κανείς άλλος και τίποτε, δεν μπορεί να σου το κάνει αυτό. Η θεραπεία σου πηγάζει από σένα. Όλα τα εξωτερικά μέσα, τεχνικές, θεραπευτές, βρίσκονται εκεί για να σου δώσουν από τη γνώση και την εμπειρία τους εργαλεία για να το πετύχεις αυτό. Αλλά όσο κι αν προσπαθήσουν εκείνοι, αν εσύ δεν το θελήσεις, δε θα θεραπευτείς ποτέ οριστικά.

Η απόφαση να κάνεις ένα πρώτο βήμα, απαιτεί κότσια, γενναιότητα που όμως θα σε ανταμείψει στη συνέχεια. Είμαι εδώ για να φροντίσω μέσα από το Cross Gate Floating, αυτό το πρώτο σου βήμα να είναι σταθερό, βέβαιο, να σε ενθαρρύνω να κάνεις ένα δεύτερο, ένα τρίτο, ένα τέταρτο κ.ο.κ., μέχρι να σου γίνει συνήθεια να περπατάς μόνος/η σου, χωρίς να φοβάσαι αν θα συναντήσεις παρακάτω τον αληθινό σου εαυτό και τί θα γίνει στη ζωή σου μετά. Ο δρόμος αυτός προς τα μέσα σου είναι φυσικός, ασφαλής, δίκαιος. Το να τον βαδίζεις θα μπει στην καθημερινότητά σου φυσικά, όπως φυσικός είναι κι αυτός, θα σε οδηγήσει στην αλήθεια σου και στην απόλυτη ελευθερία από κάθε δυσαρμονία φυσική, νοητική, συναισθηματική.

Περπάτα μαζί μου. Περπάτα μαζί σου. Περπάτα μέσα σου. Περπάτα μπροστά. Η ζωή, η αληθινή σου ζωή σε περιμένει!

Με φροντίδα και ενδιαφέρον
Γιάννα Ρουσοδήμου

Φαρμακοποιός σύμβουλος φυσικής υγείας
Δημιουργός του Cross Gate Floating


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ DR BACH, ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ.

Η φαρμακοποιός μας, θα φτιάξει για σας τα πιο κατάλληλα σκευάσματα για την υποστήριξη της υγείας και της ευεξίας σας. Η υψηλή επιστημονική της κατάρτιση και η πολύχρονη εμπειρία της στην αρωματοθεραπεία, ανθοθεραπεία, βοτανοθεραπεία, εγγυάται την αρτιότητα της παρασκευής.


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Τι μπορεί να κάνει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος, πέρα από τη θεραπεία που του όρισε ο γιατρός του, ώστε να στηρίξει τη θεραπευτική διαδικασία για την ανάκτηση της υγείας και της ευεξίας του.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ

Απλά και κατανοητά, ώστε να γνωρίζετε τα πάντα που αφορούν την πρόληψη και την αντιμετώπιση των απλών, καθημερινών προκλήσεων υγείας και ευεξίας.

Ειδικά τμήματα για παιδιά και εφήβους.


ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΕΞΙΑΣ

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΑΣ, ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ.


ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΕΥΕΞΙΑΣ.

 • Αξιοποιούμε τον βοτανικό πλούτο της Ελληνικής γης και παρασκευάζουμε εξαιρετικά προϊόντα υγείες, ομορφιάς, ευεξίας για τι συνηθέστερες καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες μικρών και μεγάλων. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε τα προϊόντα μας και σε συσκευασίες δώρου για τους αγαπημένους σας, για κάθε περίσταση.
 • Όλα είναι χειροποίητα, και παρασκευάζονται όταν ζητηθούν. Δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα. Τα χρώματα και τα αρώματά τους προέρχονται από τα φυσικά τους συστατικά. Διατηρούνται για 6 -9 μήνες εκτός ψυγείου.


MENTORING ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ.

Μια πρόταση για την απογείωση του επιστημονικού σου κύρους και της οικονομικής επιτυχίας του φαρμακείου σου:

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΟ* ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Θα ήθελες να έχεις μεγαλύτερη ρευστότητα στο φαρμακείο σου, αναβαθμίζοντας παράλληλα τον ρόλο σου σαν λειτουργού υγείας;

Θα σε ευχαριστούσε αν μπορούσες να δώσεις λύσεις αμέσως, στα απλά καθημερινά προβλήματα υγείας και ευεξίας των πελατών σου με φυσικά και ασφαλή μέσα;

Θα ήθελες το μηνιαίο σου εισόδημα να εξαρτάται όλο και λιγότερο, από τις διαθέσεις των ασφαλιστικών ταμείων να πληρώνουν έγκαιρα τις υποχρεώσεις τους;

Θα σου άρεσε οι πελάτες σου να σε συστήνουν με θαυμασμό στους γνωστούς και στους φίλους τους;

Σήμερα είναι η καταλληλότερη στιγμή να στραφείς προς τη νέα αγορά στο χώρο του φαρμακείου, αυτή των φυσικών σκευασμάτων υγείας και ευεξίας, που ενώ ο εμπορικός κόσμος ήδη επενδύει πάνω του και απολαμβάνει κέρδη, ο καθ’ ύλην αρμόδιος, εσύ ο/η φαρμακοποιός πιθανόν να μην έχεις δώσει την πρέπουσα σημασία, ενώ έχεις όλα τα προσόντα να διαπρέψεις σ’ αυτό το κομμάτι της θεραπευτικής.

Ο καιρός είναι κατάλληλος. Η φυσική θεραπευτική αποθεώνεται καθημερινά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αδέξια μεν, αλλά με κάθε τρόπο. Εκατοντάδες περιοδικά έντυπα και διαδικτυακά, διοχετεύουν πλήθος πληροφοριών σ’ ένα διψασμένο για γνώση κοινό, που ελλείψει σωστής καθοδήγησης από τον-ην ειδικό του είδους, τον-ην φαρμακοποιό, αυτοσχεδιάζει τις περισσότερες φορές, συχνά εις βάρος της υγείας και της ευεξίας του.

Ανάμεσά τους μπορεί να είναι και αρκετοί από τους πελάτες σου, ή από αυτούς που θα γίνονταν πελάτες σου, αν έβλεπαν φυσικά προϊόντα στο δικό σου φαρμακείο. Όλοι αυτοί, να είσαι βέβαιος/η ότι θα προτιμούσαν να συμβουλεύονται έναν επιστήμονα σαν κι εσένα, που σε γνωρίζουν προσωπικά και σε εμπιστεύονται, από το να περιμένουν σε μια τηλεφωνική γραμμή, όπου θα τους απαντήσει ένας άγνωστος.

Η φυσική θεραπευτική είναι όχι μόνο μια ανάγκη και μια απαίτηση πλέον του ντόπιου πληθυσμού, αλλά εμπεριέχει και μια προοπτική για την ανάπτυξη εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού στη χώρα μας, μια προοπτική ζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών, προς μια κατεύθυνση που δεν έχει προϊοντικό, χρονικό, ή οικονομικό περιορισμό απόδοσης.

Από την άλλη,

οι αλλαγές των τελευταίων χρόνων στον οικονομικό ορίζοντα της χώρας, έπληξαν αναπόφευκτα και το επάγγελμα-λειτούργημα του φαρμακοποιού. Όντας αναγκαστικά δανειστής του κράτους ανέκαθεν, μπορεί να βρίσκεσαι χωρίς επαρκή ρευστότητα, σε μια εποχή που απαιτεί μετρητά, αφού η πίστωση δεν διατηρήθηκε στα χρόνια της κρίσης στις συναλλαγές από επιχείρηση σε επιχείρηση.

Απαιτείται λοιπόν, να αλλάξεις τον τρόπο που εργάζεσαι, έτσι που αξιοποιώντας την επιστημονική σου κατάρτιση και τιμώντας την εμπιστοσύνη των ασθενών-πελατών σου, να εξυπηρετήσεις μεν τις ανάγκες τους άμεσα και με επιτυχία, αλλά να ενισχύσεις παράλληλα, την άμεση ρευστότητά σου.

Το ξέρεις πιστεύω καλά: «Όταν η ζωή γίνεται δύσκολη, η ευελιξία σώζει».

ΕΙΜΑΙ σήμερα ΕΔΩ, για να σου δώσω τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να κάνεις πραγματικά δυναμική είσοδο στο χώρο της φυσικής θεραπευτικής, με ασφάλεια και αποτελέσματα, που θα εξαργυρωθούν σε αναβάθμιση της επιστημονικής σου αξιοπιστίας στη συνείδηση των πελατών σου και ενίσχυση της οικονομικής σου δύναμης.

Σκέψου ότι:

οι ανάγκες για υγεία και ευεξία, υπάρχουν όλο το χρόνο και σχεδόν πάντα, χρειάζεται να ικανοποιούνται αμέσως.

Είσαι έτοιμος/η να αδράξεις την ευκαιρία αυτής της νέας, πολλά υποσχόμενης προοπτικής;

Μήπως ήδη το έχεις σκεφτεί αλλά διστάζεις επειδή:

– πιστεύεις ότι δεν θα ενδιαφέρει τους πελάτες σου, ή

– ότι δεν έχεις επάρκεια γνώσεων για τη φυσική θεραπευτική, ή

– ότι χρειάζεται μεγάλη επένδυση γι’αυτό και δεν νοιώθεις σιγουριά για το αν θα αποδώσει ικανοποιητικά, ή

– πιστεύεις ότι ο χώρος σου, η θέση του φαρμακείου σου, εσύ ο ίδιος/ η ίδια, δεν είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναπτύξεις μια τέτοια δραστηριότητα;

Όπου κι αν βρίσκεται το φαρμακείο σου, είτε σε μια μικρή γειτονιά, είτε σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο, οι ενδιαφερόμενοι για τη φυσική θεραπευτική, δεν θα λείψουν.

Ακόμη και όσον αφορά εσένα, όποιος κι αν είναι ο χαρακτήρας ή οι συνήθειές σου, αν έχεις διάθεση, θα βρούμε μαζί τρόπο να λειτουργήσεις μέσα σε ένα φυσικό θεραπευτικό περιβάλλον. Μπορώ να σου μάθω πώς. Είσαι ήδη ένας πανεπιστημιακού επιπέδου επιστήμονας της υγείας, με γνώση και πιθανόν, αρκετή εμπειρία. Δε θα σου είναι καθόλου δύσκολο.

Όπως κι αν είναι τώρα διαμορφωμένος ο χώρος σου, μπορεί να μεταβληθεί για να δημιουργήσει μια φιλόξενη γωνιά για τα φυσικά θεραπευτικά σκευάσματά σου.

Όσον αφορά την επένδυσή σου σε προϊόντα, μπορεί να είναι του ύψους που εσύ επιθυμείς, ή νοιώθεις άνετα και ασφαλής μ’ αυτό. Το ξεκίνημά σου μπορεί να γίνει με πολύ λίγα, με όσα μπορείς να διαθέσεις, ή καλύτερα, με όσα μπορείς να υποστηρίξεις με τη γνώση που θα κατέχεις τη στιγμή που θα αποφασίσεις να κάνεις το πρώτο βήμα.

Αν το κάνεις, θα διαπιστώσεις, ότι αρκετοί και από τους δικούς σου πελάτες-ασθενείς έχουν κάποια εμπειρία με τις φυσικές θεραπείες κι ας μην σου το είπαν ποτέ. Όταν θα εμφανιστεί στο φαρμακείο σου οργανωμένο τμήμα φυτικών σκευασμάτων, θα δεις ότι πολλοί απ’ αυτούς γνωρίζουν αρκετά για τα βότανα, τα αιθέρια έλαια και άλλες φυσικές θεραπείες. Απλώς δεν τους είχες δώσει ως τώρα κάποιο ερέθισμα, για να το συζητήσουν μαζί σου.

Ζούμε σε μια χώρα με πλούσια παράδοση στη φυσική θεραπευτική. 6500 είδη φαρμακευτικών βοτάνων φύονται εδώ, πολλά απ’ αυτά μοναδικά στον κόσμο τόσο σε ποιότητα, όσο και σε σπανιότητα και κυρίως, σε αποτελεσματικότητα. Αμέτρητες συνταγές και θεραπευτικά πρωτόκολλα έφτασαν μέχρις εμάς, περνώντας μέσα από τη λαίλαπα του φανατισμού και της απαξίωσης ανά τους αιώνες. Εκατοντάδες νέοι επιστήμονες, πειραματίζονται πάνω σ’ αυτές τις ίδιες συνταγές, σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, φέρνοντας έναν πιο φιλάνθρωπο αέρα στη θεραπευτική, που λύγισε από το βάρος της αγριότητας της καθαρής χημείας. Είναι καιρός να μάθεις, πώς να αξιοποιήσεις αυτό τον θεραπευτικό πλούτο προς όφελος της υγείας και της ευεξίας των πελατών σου, αλλά και της τσέπης σου φυσικά.

Δεν είναι τυχαίο, ότι μεγάλες πολυεθνικές  φαρμακοβιομηχανίες εγκαινιάζουν, η μια μετά την άλλη, θυγατρικές εταιρείες φυτοθεραπευτικών για να πάρουν μερίδιο από την αγορά της νέας κατεύθυνσης που παίρνει η θεραπευτική.

Όσον αφορά τους λειτουργούς υγείας, ήδη τόσο στις Μεσογειακές, όσο και οι Βαλκανικές χώρες κινούνται δυναμικά, αξιοποιώντας τις ικανότητές τους με κάθε τρόπο, προσπαθώντας να πάρουν όσο μεγαλύτερο μερίδιο μπορούν, από την αναδυόμενη και πολλά υποσχόμενη αγορά φυσικής υγείας και ευεξίας.

Εσύ, τι επιλέγεις;

Θα αξιοποιήσεις την κατάρτισή σου, θα ενισχύσεις τη γνωστική σου επάρκεια, θα επανα-διευθετήσεις τον επαγγελματικό σου χώρο και θα κινηθείς μπροστά, ή θα περιμένεις κι άλλο, μέχρι να μηδενιστεί το κέρδος σου από το κλασικό φάρμακο;

Το πρόγραμμα που σου προτείνω, αν το επιλέξεις, θα διαπιστώσεις ότι είναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, για να πάρεις τα εφόδια, ώστε να κινηθείς με επιτυχία προς την κατεύθυνση της φυσικής φαρμακευτικής, για την καλύτερη εξυπηρέτηση της υγείας και ευεξίας των πελατών σου και για πολλά πολλά κέρδη.

Μην αμφιβάλλεις για την ικανότητά σου, να θέσεις γρήγορα το φαρμακείο σου σε μια πιο φυσική τροχιά ανάπτυξης. Τώρα μπορείς να έχεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι, για να αδράξεις την προοπτική γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΜΑΖΙ ΜΟΥ

-Θα μάθεις ποιος τομέας της φυσικής φαρμακευτικής σου ταιριάζει για το ξεκίνημά σου

-Θα συμπληρώσεις τα κενά στις γνώσεις σου,

-Θα μάθεις πώς να επιλέγεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα  προσφέρεις στο εξής στους πελάτες σου,

-Θα μάθεις να «διαβάζεις» τους πελάτες σου, αλλά και τους περιστασιακούς επισκέπτες του φαρμακείου σου, ώστε να επισημαίνεις τις ανάγκες τους και να τις καλύπτεις.

-Θα μάθεις πώς να επιλέγεις και πώς να προτείνεις, το καταλληλότερο προϊόν για κάθε περίπτωση

Έτσι

– Θα αναδείξεις για άλλη μια φορά την επιστημονική σου ταυτότητα στους πελάτες σου και μη

-Θα μείνεις μέσα στα πράγματα, ως ενεργός επιστήμονας

και  φυσικά

-Θα δρέψεις τα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη από την κίνησή σου αυτή, όχι μόνο για λίγο, αλλά για όσο εσύ θέλεις

Τα οφέλη, όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία της συνεργασίας μας, θα είναι πολλαπλά για σένα:

– Θα μοιραστώ μαζί σου μια μεγάλη ποικιλία γνώσεων θεωρητικών και πρακτικών.

– Θα φτάσουμε μέχρι να σχεδιάσουμε, αν θέλεις, τις δικές σου συνταγές, που θα φτιάξεις με το δικό σου όνομα-ετικέτα, στο δικό σου εργαστήριο, για τους δικούς σου πελάτες και όχι μόνο. Τα προϊόντα της δικής σου ετικέτας, επειδή θα είναι ιδιαίτερα και μοναδικά, θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το κύρος σου σαν επιστήμονα με πολλά οφέλη για την επιστημονική σου καταξίωση και τις οικονομικές σου απολαβές.

– Θα έχεις την ευκαιρία, να συμμετέχεις αν το θελήσεις, στο δίκτυο Πιστοποιημένων Σταθμών Φυσικής Θεραπευτικής, μια διαδικτυακή εφαρμογή που θα κυκλοφορήσει, με σκοπό να πληροφορεί τους επισκέπτες κάθε περιοχής στο κινητό τους, για τα σημεία που μπορούν να απολαμβάνουν πιστοποιημένα προϊόντα, συμβουλές και υπηρεσίες φυσικής υγείας & ευεξίας

και πολλά άλλα….

Αυτό που θα μάθεις ΜΑΖΙ μου, αν το επιλέξεις, δεν αποτελεί μια ακόμη θεωρία πλουτισμού, μια κίνηση αρπαχτή, για γρήγορο χρήμα. Είναι ένα σχέδιο δράσης, που θα σε οδηγήσει με σταθερά βήματα προς την επαγγελματική επιτυχία, μέσω ενός δρόμου που είναι ήδη επιτυχημένος, ξεκάθαρος και περπατημένος, τόσο από εμένα την ίδια, όσο και από όσους συναδέλφους με εμπιστεύτηκαν.

Η απόφαση είναι δική σου.

ΕΣΥ επιλέγεις τη δική σου προοπτική!

—————

* Ορισμός: Ολιστικό καλείται το φαρμακείο που διαθέτει εργαλεία και σκευάσματα από όλα τα είδη της φαρμακευτικής επιστήμης κι όχι μόνο της χημικής φαρμακευτικής.

Συνήθως ο χαρακτηρισμός αυτός, αποδίδεται στα φαρμακεία που διαθέτουν διάφορα είδη φυσικών σκευασμάτων (αρωματοθεραπείας, ανθοθεραπείας, ομοιοπαθητικής, φυτοθεραπείας κλπ), έτοιμων ή παρασκευής του φαρμακοποιού και ο φαρμακοποιός εξασκεί τη συμβουλευτική για τα διάφορα προβλήματα υγείας και ευεξίας, προτείνοντας από τα σκευάσματα αυτά, παράλληλα και συμπληρωματικά με τον θεράποντα γιατρό.

Γιάννα Ρουσοδήμου

Φαρμακοποιός – Σύμβουλος φυσικής υγείας
Health & Care Manager – Spa Manager

 

Βάλε τα στοιχεία σου στην ακόλουθη φόρμα για να κατεβάσεις το ΔΩΡΕΑΝ e-Book: 

 ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ 

Κατέβασε το ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο!
Δείχνε το καλύτερό σου

Υγιής & Ενεργητικός για Πάντα!

Γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές σήμερα.
Μίλησε μαζί μας

Holistic You © 2020  Όλα τα Δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.. Όροι Χρήσης και Προστασία Δεδομένων