Πάρε τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου

Οι περισσότεροι άνθρωποι, ζουν τη ζωή τους μ’ έναν ασυνείδητο ή ημι-συνειδητό τρόπο, στον αυτόματο πιλότο. Αντιδρούν σε γεγονότα, παρά στη δημιουργία συνειδητής κατεύθυνσης και χωρίς να γνωρίζουν τους πολλούς τρόπους, με τους οποίους τα πάντα συνδέονται με το σύνολο.  Η ζωή τους έτσι, μπορεί εύκολα να ξεφύγει από τον έλεγχό τους.

Τι είναι ένας Προπονητής ζωής (Life Coach)

Σε γενικές γραμμές, ένας προπονητής ζωής είναι ένας εταίρος, που δεσμεύεται να σε βοηθήσει να σχεδιάσεις και να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ο προπονητής ζωής, επικεντρώνεται σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Ένας προπονητής, μπορεί επίσης να έχει ειδικότητα όπως η υγεία, οι επιδόσεις, οι επιχειρήσεις και ούτω καθεξής.

Ο ρόλος ενός προπονητή ζωής (Life Coach);

Οι προπονητές ζωής ξέρουν, ότι αν δεν πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου, θα σε ελέγχει αυτή με βάση προγράμματα που υπάρχουν στον ασυνείδητο, ή στον υποσυνείδητο νου σου. Ο προπονητής ζωής, σε βοηθά να πάρεις συνειδητά τον έλεγχο, να βγεις από το κοπάδι, να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου και να μάθεις να σχεδιάζεις τη ζωή σου με πιο χαρούμενους και εύστοχους τρόπους. Ο προπονητής, σε βοηθά να ανακαλύψεις δυνατότητες, που διαφορετικά θα παρέμεναν μόνο στα πιο τρελά σου όνειρα.

Τι είναι ένας Ολιστικός Προπονητής Ζωής (Holistic Life Coach);

Ένας Ολιστικός Προπονητής Ζωής, είναι ένα πρόσωπο, που βρίσκεται στο δρόμο για να δημιουργήσει μια σωματικά, ψυχικά και πνευματικά ισορροπημένη ζωή και που συνεργάζεται με πελάτες, που θέλουν να κάνουν το ίδιο. Ακούει προσεκτικά, σε βοηθά να διερευνήσεις τον μεγαλειώδη εαυτό σου, να ακούσεις τη φωνή της ψυχής σου, να ενεργοποιήσεις την πνευματική σου δύναμη, να αποκτήσεις πρόσβαση στις ικανότητες και στις δυνατότητές σου, να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, αν το επιθυμείς. Ενθαρρύνει τον ενθουσιασμό σου και σε παρακινεί να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Η ολιστική προσέγγιση των Life Coaches ενσωματώνει ισχυρές θεραπευτικές διεργασίες που περιλαμβάνουν το CGF (Cross Gate Floating), το FSD (Free Spirit dance) και  πολλά άλλα. Αυτές οι διαδικασίες επούλωσης σωματικών, συναισθηματικών και νοητικών πληγών, μπορούν να σε σώσουν από μήνες, ή και χρόνια απογοήτευσης, με την εξάλειψη των εμποδίων.

Ο θεραπευτής και ο σύμβουλος, επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό, στον καθαρισμό και την τακτοποίηση παλαιών θεμάτων σου. Ο Life Coach, ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση, βοηθώντας σε να σχεδιάσεις τη ζωή του στο σήμερα και ενθαρρύνοντας τη δράση σου για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Οι προπονητές ζωής, είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι, με κανονικές προκλήσεις και ανεκπλήρωτα όνειρα. Ακόμα και ο καλύτερος από μας, είναι άνθρωπος με αδυναμίες, που βαδίζει εξερευνώντας το δικό του δρόμο, στο ταξίδι προς την ολοκλήρωση. Η παραμονή στο ταξίδι και η εμπειρία της χαράς και του ενθουσιασμού που έχουμε κατά τη διαδικασία της πραγματοποίησης των ονείρων και του σκοπού μας, είναι μέρος αυτού που βοηθάμε και τους πελάτες μας να διαμορφώσουν.

 

ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ HOLISTIC LIFE COACHING

 • COACHING ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΑΥΤΟΥ
 • COACHING ΓΙΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ
 • COACHING ΓΙΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΡΟΛΩΝ ΖΩΗΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΩΝ
 • COACHING ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ
 • COACHING ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ
 • COACHING ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ STRESS
 • COACHING ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΓΙΟΥΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Leave a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείχνε το καλύτερό σου

Υγιής & Ενεργητικός για Πάντα!

Γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές σήμερα.
Ζήτησε ένα Ραντεβού