ΤΟ LIFE COACHING, ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕIΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ & ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ΤΟ HOLISTIC LIFE COACHING, ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ & ΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑ ΣΟΥ.

 

Πάρε τον έλεγχο της ζωής σου

Οι περισσότεροι άνθρωποι, ζουν τη ζωή τους μ’ έναν ασυνείδητο ή ημι-συνειδητό τρόπο. Αντιδρούν άρρυθμα σε γεγονότα, χωρίς να έχουν συνειδητή κατεύθυνση και χωρίς να γνωρίζουν τους πολλούς τρόπους, με τους οποίους τα πάντα συνδέονται σε ένα σύνολο.  Η ζωή τους έτσι, μπορεί εύκολα να ξεφύγει από τον έλεγχό τους.

Τι είναι ένας Προπονητής ζωής (Life Coach);

Σε γενικές γραμμές, ένας Προπονητής ζωής, είναι ένας κατάλληλα καταρτισμένος συνοδοιπόρος, που δεσμεύεται να σε βοηθήσει να σχεδιάσεις και να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ο προπονητής ζωής, επικεντρώνεται σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Μπορεί επίσης, να έχει εξειδίκευση π.χ. στην υγεία, τις επιδόσεις, τις επιχειρήσεις…

Ο ρόλος ενός Προπονητή ζωής (Life Coach)

Ο Προπονητής ζωής Life Coach) ξέρει, ότι αν δεν πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου, θα σε ελέγχει αυτή με βάση προγράμματα που υπάρχουν στον ασυνείδητο, ή στον υποσυνείδητο νου σου. Ο Προπονητής ζωής, σε βοηθά να πάρεις συνειδητά τον έλεγχο της ζωής σου και να μην αποπροσανατολίζεσαι από τους άλλους. Σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις τις ικανότητές σου, να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου και να μάθεις να σχεδιάζεις το παρόν και το μέλλον σου με πιο ευχάριστους και εύστοχους τρόπους. Σε βοηθά να ανακαλύψεις και να αξιοποιήσεις δυνατότητες, που διαφορετικά θα παρέμεναν μόνο στα πιο τρελά σου όνειρα.

Ενώ ένας Σύμβουλος, επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην καθοδήγηση, προσφέροντας ο ίδιος ιδέες και λύσεις για να διευθετήσεις τα θέματά σου,  ο Προπονητής ζωής (Life Coach)ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση, βοηθώντας σε να μάθεις, πώς να βρίσκεις μόνος σου λύσεις και πώς να σχεδιάζεις και να πραγματοποιείς ό,τι ονειρεύεσαι, με τον τρόπο που σου ταιριάζει.

Οι προπονητές ζωής, είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι, με κανονικές προκλήσεις και ανεκπλήρωτα όνειρα. Ακόμα και ο καλύτερος από μας, είναι άνθρωπος με αδυναμίες, που βαδίζει στο δικό του δρόμο προς την εκπλήρωση των ονείρων του και την ολοκλήρωσή του στη ζωή.

Αυτό μας κάνει ευαίσθητους στο να αντιλαμβανόμαστε και να κατανοούμε και τις δικές σου προκλήσεις και ικανούς στο να σε ενθαρρύνουμε να βρίσκεις τρόπους να προχωράς, όπως βρίσκουμε κι εμείς.

Τι είναι ένας Ολιστικός Προπονητής Ζωής (Holistic Life Coach);

Ένας Ολιστικός Προπονητής ζωής (Holistic Life Coach), είναι ένας προπονητής ζωής, που έχει την κατάρτιση να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια σωματικά, ψυχικά και πνευματικά ισορροπημένη ζωή. Σε βοηθά να διερευνήσεις τον μεγαλειώδη εαυτό σου, να ακούσεις τη φωνή της ψυχής σου, να ενεργοποιήσεις την πνευματική σου δύναμη, να αποκτήσεις πρόσβαση στις ικανότητες και στις δυνατότητές σου, να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, αν το επιθυμείς. Ενθαρρύνει τον ενθουσιασμό σου και σε παρακινεί να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Η Ολιστική προσέγγιση των Life Coaches ενσωματώνει ισχυρές θεραπευτικές τεχνικές που περιλαμβάνουν το CGF (Cross Gate Floating), Ανθοθεραπεία, Αρωματοθεραπεία, Φυτοθεραπεία, Ομοιοπαθητική και  πολλά άλλα. Αυτές οι διαδικασίες επούλωσης σωματικών, συναισθηματικών και νοητικών πληγών, μπορούν να σε σώσουν από μήνες, ή και χρόνια απογοήτευσης, με την εξάλειψη των εμποδίων και την αποκατάσταση της συνολικής, οργανικής σου ισορροπίας.

ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ HOLISTIC LIFE COACHING

 • COACHING ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΑΥΤΟΥΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΓΙΟΥΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΡΟΛΩΝ ΖΩΗΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ
 • COACHING ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ
 • COACHING ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ STRESS
 • COACHING ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΩΝ
 • COACHING ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ (ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ &ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ) 
 • COACHING ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ
 • COACHING ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

 

Leave a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείχνε το καλύτερό σου

Υγιής & Ενεργητικός για Πάντα!

Γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές σήμερα.
Μίλησε μαζί μας

Holistic You © 2021.  Όλα τα Δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.. Όροι Χρήσης και Προστασία Δεδομένων