ΕΠΙΠΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΗ ΠΥΛΗ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ. ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΥΜΑΝΤΗ «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ», ΚΑΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.

———————————–

CROSS GATE FLOATING

Σημαίνει επίπλευση στη διασταυρούμενη πύλη, στην περιοχή δηλαδή, ή στο πεδίο διασταύρωσης του σώματος, της ψυχής και του πνεύματός σου.

Φτάνοντας σ’ αυτή την ακύμαντη «κατάσταση», καμία ασθένεια δεν έχει λόγο ύπαρξης. Το μυαλό σου είναι καθαρό, η σκέψη σου δημιουργική, η διάθεσή σου χαρούμενη. Απολαμβάνεις μέσα σου αίσθηση πληρότητας, ελευθερίας, ισορροπίας, ανεξάρτητα από το τι ζεις αντικειμενικά γύρω σου. Η ισορροπία σου είναι πλέον ευσταθής, αν και δυναμική.

Το να φτάσεις να βρεθείς σε επίπλευση, προϋποθέτει μια πορεία γνωριμίας με τις τρείς υποστάσεις σου (Σώμα-Ψυχή-Πνεύμα), σε βαθύτερο επίπεδο από αυτό της απλής αντίληψης της ύπαρξής τους, ή των τάσεων που δημιουργούν στη ζωή σου. Είναι μια πορεία σύντομη ή λιγότερο σύντομη, ανάλογα με το πόσο βαθειά γνωρίζεις ήδη τον εαυτό σου, την αλήθεια του,  πόσο καλά κατανοείς  τον πυρήνα της όλης σου ύπαρξης.

Ίσως να σου ακούγεται δύσκολο, παράξενο, ή να θεωρείς ότι προϋποθέτει ιδιαίτερες ικανότητες, ή μεγάλη δόση συναισθηματικής αναισθησίας για να το κάνεις, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Το να μπορείς να κατακτήσεις και να διατηρήσεις την ακύμαντη ισορροπία σου, ενώ υπάρχει τόση ταραχή τριγύρω, είναι η πραγματική, η φυσική σου κατάσταση.

Ο καθένας μας, φυσικά κι εσύ, έχεις μέσα σου, την ικανότητα να επιπλεύσεις σταθερά, στην περιοχή διασταύρωσης των τριών σου υποστάσεων. Γεννήθηκες ικανός/ή, και για λίγο καιρό στην αρχή της γήινης ζωής σου, απόλαυσες την μακαριότητα αυτής της πλήρους ισορροπίας που όμως δεν είναι ακίνητη, δεμένη, ή κολλημένη κάπου. Είναι ελεύθερη, όπως ένα φτερό στην επιφάνεια μιας ακύμαντης υδάτινης επιφάνειας. Από την επίπλευση εξαρτάται η συναισθηματική, νοητική και σωματική σου υγεία. ΄

Όταν η ύπαρξή σου απομακρυνθεί απ’ αυτή επηρεαζόμενη από ανθρώπους, καταστάσεις, γεγονότα, ή προβλήματα της ζωής σου, αρχίζεις να χάνεις την ευεξία σου και ακολούθως, και την υγεία σου.

Αντίστροφα, αν επανέλθεις στην επίπλευση, τα προβλήματά σου εξαφανίζονται το ένα μετά το άλλο. Γιατί; Γιατί η συγκρότησή σου επανέρχεται, οπότε μπορείς να χειρίζεσαι εύκολα την καθημερινότητά σου. Ο φόβος σου υποχωρεί, το μυαλό σου καθαρίζει αφού όλος ο οργανισμός σου περνά σε συχνότητες ισορροπίας. Η ευεξία επανέρχεται, ο πόνος, η θλίψη, η σύγχυση υποχωρούν. Η αίσθηση αδυναμίας, η απόγνωση, η αίσθηση ματαιότητας δεν έχουν πλέον χώρο να σταθούν στη ζωή σου.

Τα προβλήματα υγείας του σώματός σου βελτιώνονται, ή θεραπεύονται οριστικά, γιατί δεν υπάρχουν πλέον οι ανισορροπίες που τα προκάλεσαν. Έτσι η ζωή σου που τώρα σου φαίνεται δύσκολη, περίπλοκη, μάταια, ή και τραγική, αποκτά νέα πορεία. Η χαρά είναι παρούσα, αυτή η παιδική χαρά των πρώτων ημερών της ζωής σου, τότε που όλα ήταν μέσα σου πλήρως τακτοποιημένα. Κοιμάσαι καλά, ξυπνάς με λαχτάρα να ζήσεις τη μέρα. Δεν απογοητεύεσαι εύκολα, όπως πριν. Οι συνθήκες ζωής σου είναι πλέον ελέγξιμες από σένα, βρίσκεις γρήγορα λύσεις στα προβλήματά σου, προχωράς μπροστά συλλέγοντας τις εμπειρίες σου στη ζωή με χαρά κι όχι με πόνο.

Δεν υποκύπτεις στους εξευτελισμούς και την απαξίωση. Ξέρεις πού πας και γιατί πας εκεί. Ξέρεις τι θέλεις και γιατί το θέλεις αυτό. Όλα είναι απλά στη σκέψη σου, αφού δεν χρειάζεται να ξοδεύεις πλέον ενέργεια για να διαχειρίζεσαι αρνητικά συναισθήματα, θυμό, θλίψη, φόβο, ή σκέψεις ανασφάλειας και μηδενισμού. Η χαρά δεν ξοδεύει την ενέργειά σου, τη δυναμώνει. Η ευεξία δεν σε εξαντλεί, εμπλουτίζει τη δύναμή σου, η ζωή σου παίρνει πάλι τη φυσική της αξία στα μάτια σου που βλέπουν πλέον καθαρά.

Αρκεί να κάνεις το πρώτο βήμα. Να μπεις στο δρόμο της ουσιαστικής ζωής. Το Cross Gate Floating, είναι μια πολύ φιλάνθρωπη τεχνική. Στο Cross Gate Floating, o συνοδός θεραπείας σου δεν σε τραβά, δε σε σπρώχνει προς τα εκεί που πιστεύει ότι βρίσκεται η ισορροπία σου. Άλλωστε, μόνο εσύ ξέρεις πού ακριβώς βρίσκεται αυτή. Ο συνοδός θεραπείας σου, είναι εκεί, για να γίνει τα μάτια σου και τ’ αυτιά σου στο περιβάλλον σου, όσο εσύ αυτοθεραπεύεσαι. Είναι ο στρατιώτης φύλαξής σου την ώρα εκείνη. Αντικαθιστά τον στρατιώτη μέσα σου.

Ο στρατιώτης μέσα σου, είναι αυτό το κομμάτι του εαυτού σου που μένει άγρυπνο νύχτα και μέρα σε όλη σου τη ζωή, για να σε προφυλάσσει από κάθε επικείμενο κίνδυνο. Είναι αυτός που θα σε ξυπνήσει λίγο πριν το σεισμό, που θα σου φέρει εκείνο το προαίσθημα του «μην κάνεις αυτό», «μην πας εκεί γιατί θα κινδυνεύσεις».

Για τη συντήρηση του στρατιώτη μέσα σου, ο οργανισμός σου ξοδεύει τεράστια ποσά ενέργειας που αλλιώς, θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει για την αυτοθεραπεία σου. Και το κάνει φυσιολογικά να απενεργοποιεί τον στρατιώτη 3-4 φορές, από λίγα δέκατα του δευτερολέπτου κάθε φορά, στη διάρκεια του ύπνου σου τη νύχτα. Είναι τόσο μεγάλη η ενέργεια που διατίθεται στο λίγο αυτό χρόνο για την αυτοθεραπεία σου, που είναι αρκετή για να επισκευάσει μέσα σου ό,τι χάλασε στη διάρκεια της ημέρας. Η αναίρεση των προσβολών της ημέρας την ίδια νύχτα, είναι ο βασικός  λόγος που πρέπει να κοιμάσαι επαρκώς κάθε νύχτα, ώστε να παραμένεις υγιής.

Μελέτες επιστημόνων δείχνουν ότι ο οργανισμός θεραπεύει τον εαυτό του τις νύχτες, κάπου μεταξύ 11μμ-1πμ κυρίως, αλλά σε ανθρώπους που κάνουν βασικά νοητική εργασία, η χρονική ζώνη αυτοθεραπείας μπορεί να επεκταθεί μέχρι τις 3πμ-5πμ.

Ο συνοδός θεραπείας σου στο Cross Gate Floating, λειτουργεί λοιπόν πλάι σου, ως ο στρατιώτης φύλαξής σου στο δρόμο της θεραπείας. Η αποτελεσματικότητα της συνεργασίας σου με τον συνοδό θεραπείας σου, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την  εμπιστοσύνη που μπορείς να έχεις στην ικανότητά του να σε συντροφεύσει σ’ αυτό σου το δρόμο προς τον πυρήνα του είναι σου, αλλά και από την εμπιστοσύνη που θα έχεις στον ίδιο σου τον εαυτό και στις ικανότητές του να σε καθοδηγεί. Γιατί μπορεί κι εσύ να έχεις μάθει από μικρή ηλικία, να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου λιγότερο απ’ ό,τι τους άλλους και τώρα είναι ανάγκη να πας ενάντια σ’ αυτή τη θέση, αποδίδοντας στον εαυτό σου εμπιστοσύνη και πάλι.

Η ταχύτητα εμφάνισης των ευεργετικών αποτελεσμάτων του Cross Gate Floating, εξαρτάται πέρα από τη σχέση εμπιστοσύνης με το συνοδό σου και από το πόσο εστιάζεις την προσοχή σου επεξεργαζόμενος/η μετά, τη γνώση που προκύπτει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σου.

Κάθε συνεδρία συνεχίζει να αποδίδει, για περίπου 10 μέρες μετά. Μηνύματα, θύμησες, πληροφορίες, συνεχίζουν να ανασύρονται στη μνήμη και στην αντίληψή σου, καθώς ο οργανισμός σου σε καθοδηγεί στην περιοχή της δικής σου ισορροπίας. Όλα απαλά, χωρίς εξάρσεις. Κάθε θέμα σου θα βγει στην επιφάνεια στο βαθμό και με τρόπο που μπορείς άνετα να διαχειριστείς και να διευθετήσεις. Η καθημερινή σου ζωή ρέει προς την νέα σου πραγματικότητα, μ’ έναν τρόπο γνώριμο για σένα. Μια μια, οι εκκρεμότητές σου μπαίνουν σε τάξη και αποκαθίστανται, η αλήθεια σου ανατέλλει και πάλι, η υγεία σου βελτιώνεται σταδιακά.

Φτάνοντας τελικά στο πεδίο πλήρους ισορροπίας, επιπλέεις ακέραιος/η μες την αλήθεια σου, υγιής, ελεύθερος/η από κάθε έξωθεν επιρροή. Και μένεις εκεί, γιατί τώρα ξέρεις τον τρόπο, αφού στην ουσία, τον δρόμο τον βρήκες μόνος/η σου. Κι αν κάποια στιγμή οι συγκυρίες είναι τόσο δυνατές που να σε κουνήσουν από κει, μπορείς αμέσως να διορθώσεις τη θέση σου με μόνες τις δικές σου δυνάμεις και τη σιγουριά του οδηγού που ξέρει καλά το δρόμο της επιστροφής. Άλλωστε η αντίληψή σου όντας οξεία, θα αναγνωρίσει εγκαίρως την τάση και  θα σε οδηγήσει να απεμπλακείς από την ταραχή πριν χάσεις την ισορροπία σου.

Είσαι ένας θαυμαστός άνθρωπος, ένα ον μοναδικού μεγαλείου και απίστευτων δυνατοτήτων, που δυστυχώς, μπορεί να χειραγωγείσαι και να κατευθύνεσαι μακριά από τον αληθινό του εαυτό πολύ εύκολα, αν δεν βρίσκεσαι σε ουσιαστική ταύτιση με το είναι σου. Το Cross Gate Floating, μπορεί να κάνει αυτή την ταύτιση πραγματικότητα για σένα, μια πραγματικότητα που μπορεί να διαρκέσει για πάντα στη δική σου ζωή. Μην αναβάλλεις άλλο. Η αλήθεια σου, όσο κι αν σε φοβίζει, είναι η δική σου αλήθεια και γι’ αυτό, εσένα δεν μπορεί να σε βλάψει καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Η ελευθερία σου περνάει μέσα από την αλήθεια σου και η υγεία σου μέσα από την απελευθέρωσή σου από αρνητικές επιρροές, αρνητικές σκέψεις, αρνητικά συναισθήματα. Αρνητικό είναι κάθε τι που σε κάνεις να νοιώθεις άσχημα, άβολα, πικρά, δύσκολα, αγχωτικά. Αρνητικό είναι κάθε τι που σε βγάζει από τη φυσιολογική σου κατάσταση που είναι χαρά, αισιοδοξία, υγεία, δημιουργικότητα, αγάπη, νοητική, σωματική και συναισθηματική ευδαιμονία.

Είναι από παλιά διαπιστωμένο από τον επιστημονικό κόσμο, ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ασθενειών οφείλεται σε ψυχοσωματικά αίτια. Αλλά δεν χρειάζεσαι να γνωρίζεις επιστημονικές στατιστικές. Το βλέπεις μόνος/η σου: Όταν νοιώθεις άσχημα, είναι πολύ ευκολότερο να αρρωστήσεις απ’ όταν νοιώθεις καλά. Και έχεις εμπεδώσει επίσης, ότι αν εσύ δεν βγάλεις τον εαυτό σου από το σκοτάδι στο φως, κανείς δεν θα μπει στον κόπο να σε τραβήξει έξω. Κι αν το κάνει δεν θα το κάνει σωστά, με τον τρόπο που ταιριάζει σε σένα, και για χάρη σου και μόνο.

Να είσαι σίγουρος/η, ότι την δύναμη και τη σωστή τεχνική για να βγεις και να παραμείνεις στο φως της ζωής, την κατέχεις μόνο εσύ όσον αφορά τον δικό σου εαυτό και κανείς άλλος, ό,τι κι αν νόμιζες ως τώρα. Μόνο εσύ μπορείς να θεραπεύσεις τον εαυτό σου και κανείς άλλος και τίποτε, δεν μπορεί να σου το κάνει αυτό. Η θεραπεία σου πηγάζει από σένα. Όλα τα εξωτερικά μέσα, τεχνικές, θεραπευτές, βρίσκονται εκεί για να σου δώσουν από τη γνώση και την εμπειρία τους εργαλεία για να το πετύχεις αυτό. Αλλά όσο κι αν προσπαθήσουν εκείνοι, αν εσύ δεν το θελήσεις, δε θα θεραπευτείς ποτέ οριστικά.

Η απόφαση να κάνεις ένα πρώτο βήμα, απαιτεί κότσια, γενναιότητα που όμως θα σε ανταμείψει στη συνέχεια. Είμαι εδώ για να φροντίσω μέσα από το Cross Gate Floating, αυτό το πρώτο σου βήμα να είναι σταθερό, βέβαιο, να σε ενθαρρύνω να κάνεις ένα δεύτερο, ένα τρίτο, ένα τέταρτο κ.ο.κ., μέχρι να σου γίνει συνήθεια να περπατάς μόνος/η σου, χωρίς να φοβάσαι αν θα συναντήσεις παρακάτω τον αληθινό σου εαυτό και τί θα γίνει στη ζωή σου μετά. Ο δρόμος αυτός προς τα μέσα σου είναι φυσικός, ασφαλής, δίκαιος. Το να τον βαδίζεις θα μπει στην καθημερινότητά σου φυσικά, όπως φυσικός είναι κι αυτός, θα σε οδηγήσει στην αλήθεια σου και στην απόλυτη ελευθερία από κάθε δυσαρμονία φυσική, νοητική, συναισθηματική.

Περπάτα μαζί μου. Περπάτα μαζί σου. Περπάτα μέσα σου. Περπάτα μπροστά. Η ζωή, η αληθινή σου ζωή σε περιμένει!

Γιαννούλα Ρουσοδήμου

Φαρμακοποιός- Holistic Life coach
Δημιουργός του Cross Gate Floating

 

Leave a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείχνε το καλύτερό σου

Υγιής & Ενεργητικός για Πάντα!

Γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές σήμερα.
Μίλησε μαζί μας

Holistic You © 2021.  Όλα τα Δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.. Όροι Χρήσης και Προστασία Δεδομένων