ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ

1η  Διακήρυξη του «Πανεπιστημίου της Γης»

Κοινότητα για την έρευνα, την καταγραφή, τις εφαρμογές και τη διάδοση
– Της φυσικής ζωής και θεραπείας,
– Της τέχνης για μια ουσιαστικά ευτυχισμένη ζωή επάνω στον πλανήτη Γη και
– Της προστασίας της φύσης της Γης.

Το « Πανεπιστήμιο της Γης », φιλοδοξούμε να γίνει η στέγη μιας ζωής με αρμονικές αναλογίες. Να γίνει η στέγη της γνώσης, της θεραπείας, του ταξιδέματος, της εμπειρίας, της ισορροπίας μας.

Είμαστε εδώ, κάνοντας το πρώτο βήμα μιας πορείας με αλήθεια προς την αλήθεια και σε προσκαλούμε να συνδεθείς μαζί μας.

Οι στόχοι μας είναι απλοί:

  • Να καταγράψουμε και να διαφυλάξουμε τη γνώση της φυσικά ολιστικής ζωής που παραλάβαμε από τους παλαιότερους, γνώση που δοκιμάστηκε από το χρόνο και τις προκλήσεις των καιρών και επέζησε, φτάνοντας ως εμάς.
  • Να διαφυλάξουμε το φυσικό περιβάλλον, ώστε να διατηρηθούν τα υλικά της θεραπείας, της διατροφής και της ουσιαστικής ζωής ανόθευτα, δυνατά, ικανά να μας θρέφουν, να μας θεραπεύουν, να μας αναζωογονούν.
  • Να καταγράψουμε παλιούς και να διερευνήσουμε νέους τρόπους για ουσιαστική υγεία και ευεξία, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τα μέσα και της σύγχρονης επιστήμης.
  • Να μεταδώσουμε όλη αυτή τη γνώση στους νεότερους, ενθαρρύνοντάς τους ώστε να την αξιοποιήσουν και ακολούθως να την προωθήσουν στο χρόνο, μεταφέροντας τη στα παιδιά τους.

Σε προσκαλούμε λοιπόν, να γίνεις κι εσύ ένας/μια συνοδοιπόρος μας στο δρόμο του «Πανεπιστημίου της Γης ».

–  Έλα να εργαστούμε μαζί, επάνω στους στόχους που θέσαμε. Φέρε μαζί σου την παλιά γνώση για τη ζωή και τα συστατικά της, που κατέχεις από τους γονείς και από τους παππούδες σου. Θα την κωδικοποιήσουμε μαζί, ώστε να γίνει προσιτή σε όλους όσους ενδιαφέρονται και να διατηρηθεί για τους νεότερους.

–  Συμβουλεύσου τους επιστήμονές μας, ώστε να λάβεις εξατομικευμένη γνώση Ολιστικής θεραπευτικής, φροντίζοντας φυσικά τον εαυτό σου και τους οικείους σου.

–  Επέλεξε να συμμετέχεις στα βιωματικά σεμινάρια φυσικής υγείας και ευεξίας, ώστε να αποκτάς σταδιακά περισσότερες γνώσεις, για το πώς να διατηρείς υγιείς και ευτυχισμένους εσένα, την οικογένεια, την κοινότητά σου.

Είσαι ευπρόσδεκτος/η ανεξάρτητα από φυλή, φύλο, πίστη, ή καταγωγή. Μη διστάσεις να συνδεθείς μαζί μας, με όποιον τρόπο επιλέξεις εσύ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ
ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
 

ΕΓΓΡΑΦΗ

* indicates required


Παρακαλώ επιλέξτε τους τρόπους που θέλετε να μαθαίνετε νέα από την HOLISTIC YOU:


Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο υποσέλιδο των email μας. Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας https://tinyurl.com/4jmhar86

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Αν θέλετε να προσφέρετε άμεσα γνώση, κατεβάστε, συμπληρώστε και αποστείλατε στο rousodimougian@gmail.com τα παρακάτω αρχεία word:

Δελτίο ερεύνης παραδοσιακών θεραπειών

Θεραπείες που άκουσα

Δείχνε το καλύτερό σου

Υγιής & Ενεργητικός για Πάντα!

Γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές σήμερα.
Μίλησε μαζί μας

Holistic You © 2021.  Όλα τα Δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.. Όροι Χρήσης και Προστασία Δεδομένων