ΑΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΕΞΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ Μ’ ΕΝΑΝ HOLISTIC PHARMACY MENTOR, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΟΥ, ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ.

—————————————————————–

MENTORING ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Μια πρόταση για την απογείωση του επιστημονικού σου κύρους και της οικονομικής επιτυχίας του φαρμακείου σου:

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΟ* ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

 • Θα ήθελες να έχεις μεγαλύτερη ρευστότητα στο φαρμακείο σου, αναβαθμίζοντας παράλληλα τον ρόλο σου, σαν λειτουργού υγείας;
 • Θα σε ευχαριστούσε να μπορείς να δώσεις λύσεις αμέσως, στα απλά καθημερινά προβλήματα υγείας και ευεξίας των πελατών σου, με φυσικά και ασφαλή μέσα;
 • Θα ήθελες το μηνιαίο σου εισόδημα να εξαρτάται όλο και λιγότερο, από τις διαθέσεις των ασφαλιστικών ταμείων να πληρώνουν έγκαιρα τις υποχρεώσεις τους;
 • Θα σου άρεσε οι πελάτες σου να σε συστήνουν με θαυμασμό, στους γνωστούς και στους φίλους τους;

Σήμερα είναι η καταλληλότερη στιγμή να στραφείς προς τη νέα αγορά στο χώρο του φαρμακείου, αυτή των φυσικών σκευασμάτων υγείας και ευεξίας, που ενώ ο εμπορικός κόσμος ήδη επενδύει πάνω του και απολαμβάνει κέρδη, ο καθ’ ύλην αρμόδιος, εσύ ο/η φαρμακοποιός πιθανόν να μην έχεις δώσει την πρέπουσα σημασία, ενώ έχεις όλα τα προσόντα να διαπρέψεις σ’ αυτό το κομμάτι της θεραπευτικής.

Ο καιρός είναι κατάλληλος. Η φυσική θεραπευτική αποθεώνεται καθημερινά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αδέξια μεν, αλλά με κάθε τρόπο. Εκατοντάδες περιοδικά έντυπα και διαδικτυακά, διοχετεύουν πλήθος πληροφοριών σ’ ένα διψασμένο για γνώση κοινό, που ελλείψει σωστής καθοδήγησης από τον-ην ειδικό του είδους, τον-ην φαρμακοποιό, αυτοσχεδιάζει τις περισσότερες φορές, συχνά εις βάρος της υγείας και της ευεξίας του.

Ανάμεσά τους μπορεί να είναι και αρκετοί από τους πελάτες σου, ή από αυτούς που θα γίνονταν πελάτες σου, αν έβλεπαν φυσικά προϊόντα στο δικό σου φαρμακείο. Όλοι αυτοί, να είσαι βέβαιος/η ότι θα προτιμούσαν να συμβουλεύονται έναν επιστήμονα σαν κι εσένα, που σε γνωρίζουν προσωπικά και σε εμπιστεύονται, από το να περιμένουν σε μια τηλεφωνική γραμμή, όπου θα τους απαντήσει ένας άγνωστος.

Η φυσική θεραπευτική είναι όχι μόνο μια ανάγκη και μια απαίτηση πλέον του ντόπιου πληθυσμού, αλλά εμπεριέχει και μια προοπτική για την ανάπτυξη εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού στη χώρα μας, μια προοπτική ζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών, προς μια κατεύθυνση που δεν έχει προϊοντικό, χρονικό, ή οικονομικό περιορισμό απόδοσης.

Από την άλλη,

οι αλλαγές των τελευταίων χρόνων στον οικονομικό ορίζοντα της χώρας, έπληξαν αναπόφευκτα και το επάγγελμα-λειτούργημα του φαρμακοποιού. Όντας αναγκαστικά δανειστής του κράτους ανέκαθεν, μπορεί να βρίσκεσαι χωρίς επαρκή ρευστότητα, σε μια εποχή που απαιτεί μετρητά, αφού η πίστωση δεν διατηρήθηκε στα χρόνια της κρίσης στις συναλλαγές από επιχείρηση σε επιχείρηση.

Απαιτείται λοιπόν, να αλλάξεις τον τρόπο που εργάζεσαι, έτσι που αξιοποιώντας την επιστημονική σου κατάρτιση και τιμώντας την εμπιστοσύνη των ασθενών-πελατών σου, να εξυπηρετήσεις μεν τις ανάγκες τους άμεσα και με επιτυχία, αλλά να ενισχύσεις παράλληλα, την άμεση ρευστότητά σου.

Το ξέρεις πιστεύω καλά: «Όταν η ζωή γίνεται δύσκολη, η ευελιξία σώζει».

ΕΙΜΑΙ σήμερα ΕΔΩ, για να σου δώσω τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να κάνεις πραγματικά δυναμική είσοδο στο χώρο της φυσικής θεραπευτικής, με ασφάλεια και αποτελέσματα, που θα εξαργυρωθούν σε αναβάθμιση της επιστημονικής σου αξιοπιστίας στη συνείδηση των πελατών σου και ενίσχυση της οικονομικής σου δύναμης.

Σκέψου ότι:

οι ανάγκες για υγεία και ευεξία, υπάρχουν όλο το χρόνο και σχεδόν πάντα, χρειάζεται να ικανοποιούνται αμέσως.

Είσαι έτοιμος/η να αδράξεις την ευκαιρία αυτής της νέας, πολλά υποσχόμενης προοπτικής;

Μήπως ήδη το έχεις σκεφτεί αλλά διστάζεις επειδή:

 • πιστεύεις ότι δεν θα ενδιαφέρει τους πελάτες σου, ή
 • ότι δεν έχεις επάρκεια γνώσεων για τη φυσική θεραπευτική, ή
 • ότι χρειάζεται μεγάλη επένδυση γι’αυτό και δε νοιώθεις σιγουριά, για το αν θα αποδώσει ικανοποιητικά, ή
 • πιστεύεις ότι ο χώρος σου, η θέση του φαρμακείου σου, εσύ ο ίδιος/ η ίδια, δεν είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναπτύξεις μια τέτοια δραστηριότητα;

Όπου κι αν βρίσκεται το φαρμακείο σου, είτε σε μια μικρή γειτονιά, είτε σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο, οι ενδιαφερόμενοι για τη φυσική θεραπευτική, δεν θα λείψουν.

Ακόμη και όσον αφορά εσένα, όποιος κι αν είναι ο χαρακτήρας ή οι συνήθειές σου, αν έχεις διάθεση, θα βρούμε μαζί τρόπο να λειτουργήσεις μέσα σε ένα φυσικό θεραπευτικό περιβάλλον. Μπορώ να σου μάθω πώς. Είσαι ήδη ένας πανεπιστημιακού επιπέδου επιστήμονας της υγείας, με γνώση και πιθανόν, αρκετή εμπειρία. Δε θα σου είναι καθόλου δύσκολο.

Όπως κι αν είναι τώρα διαμορφωμένος ο χώρος σου, μπορεί να μεταβληθεί για να δημιουργήσει μια φιλόξενη γωνιά για τα φυσικά θεραπευτικά σκευάσματά σου.

Όσον αφορά την επένδυσή σου σε προϊόντα, μπορεί να είναι του ύψους που εσύ επιθυμείς, ή νοιώθεις άνετα και ασφαλής μ’ αυτό. Το ξεκίνημά σου μπορεί να γίνει με πολύ λίγα, με όσα μπορείς να διαθέσεις, ή καλύτερα, με όσα μπορείς να υποστηρίξεις με τη γνώση που θα κατέχεις τη στιγμή που θα αποφασίσεις να κάνεις το πρώτο βήμα.

Αν το κάνεις, θα διαπιστώσεις, ότι αρκετοί και από τους δικούς σου πελάτες-ασθενείς έχουν κάποια εμπειρία με τις φυσικές θεραπείες κι ας μην σου το είπαν ποτέ. Όταν θα εμφανιστεί στο φαρμακείο σου οργανωμένο τμήμα φυτικών σκευασμάτων, θα δεις ότι πολλοί απ’ αυτούς γνωρίζουν αρκετά για τα βότανα, τα αιθέρια έλαια και άλλες φυσικές θεραπείες. Απλώς δεν τους είχες δώσει ως τώρα κάποιο ερέθισμα, για να το συζητήσουν μαζί σου.

Ζούμε σε μια χώρα με πλούσια παράδοση στη φυσική θεραπευτική. 6500 είδη φαρμακευτικών βοτάνων φύονται εδώ, πολλά απ’ αυτά μοναδικά στον κόσμο τόσο σε ποιότητα, όσο και σε σπανιότητα και κυρίως, σε αποτελεσματικότητα. Αμέτρητες συνταγές και θεραπευτικά πρωτόκολλα έφτασαν μέχρις εμάς, περνώντας μέσα από τη λαίλαπα του φανατισμού και της απαξίωσης ανά τους αιώνες. Εκατοντάδες νέοι επιστήμονες, πειραματίζονται πάνω σ’ αυτές τις ίδιες συνταγές, σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, φέρνοντας έναν πιο φιλάνθρωπο αέρα στη θεραπευτική, που λύγισε από το βάρος της αγριότητας της καθαρής χημείας. Είναι καιρός να μάθεις, πώς να αξιοποιήσεις αυτό τον θεραπευτικό πλούτο προς όφελος της υγείας και της ευεξίας των πελατών σου, αλλά και της τσέπης σου φυσικά.

Δεν είναι τυχαίο, ότι μεγάλες πολυεθνικές  φαρμακοβιομηχανίες εγκαινιάζουν, η μια μετά την άλλη, θυγατρικές εταιρείες φυτοθεραπευτικών για να πάρουν μερίδιο από την αγορά της νέας κατεύθυνσης που παίρνει η θεραπευτική.

Όσον αφορά τους λειτουργούς υγείας, ήδη τόσο στις Μεσογειακές, όσο και οι Βαλκανικές χώρες κινούνται δυναμικά, αξιοποιώντας τις ικανότητές τους με κάθε τρόπο, προσπαθώντας να πάρουν όσο μεγαλύτερο μερίδιο μπορούν, από την αναδυόμενη και πολλά υποσχόμενη αγορά φυσικής υγείας και ευεξίας.

Εσύ, τι επιλέγεις;

Θα αξιοποιήσεις την κατάρτισή σου, θα ενισχύσεις τη γνωστική σου επάρκεια, θα επανα-διευθετήσεις τον επαγγελματικό σου χώρο και θα κινηθείς μπροστά, ή θα περιμένεις κι άλλο, μέχρι να μηδενιστεί το κέρδος σου από το κλασικό φάρμακο;

Το πρόγραμμα που σου προτείνω, αν το επιλέξεις, θα διαπιστώσεις ότι είναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, για να πάρεις τα εφόδια, ώστε να κινηθείς με επιτυχία προς την κατεύθυνση της φυσικής φαρμακευτικής, για την καλύτερη εξυπηρέτηση της υγείας και ευεξίας των πελατών σου και για πολλά πολλά κέρδη.

Μην αμφιβάλλεις για την ικανότητά σου, να θέσεις γρήγορα το φαρμακείο σου σε μια πιο φυσική τροχιά ανάπτυξης. Τώρα μπορείς να έχεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι, για να αδράξεις την προοπτική γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΜΑΖΙ ΜΟΥ

 • Θα μάθεις ποιος τομέας της φυσικής φαρμακευτικής σου ταιριάζει για το ξεκίνημά σου
 • Θα συμπληρώσεις τα κενά στις γνώσεις σου,
 • Θα μάθεις πώς να επιλέγεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα  προσφέρεις στο εξής στους πελάτες σου,
 • Θα μάθεις να «διαβάζεις» τους πελάτες σου, αλλά και τους περιστασιακούς επισκέπτες του φαρμακείου σου, ώστε να επισημαίνεις τις ανάγκες τους και να τις καλύπτεις.
 • Θα μάθεις πώς να επιλέγεις και πώς να προτείνεις, το καταλληλότερο προϊόν για κάθε περίπτωση

Έτσι

 • Θα αναδείξεις για άλλη μια φορά την επιστημονική σου ταυτότητα στους πελάτες σου και μη
 • Θα μείνεις μέσα στα πράγματα, ως ενεργός επιστήμονας

και  φυσικά

 • Θα δρέψεις τα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη από την κίνησή σου αυτή, όχι μόνο για λίγο, αλλά για όσο εσύ θέλεις

Τα οφέλη, όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία της συνεργασίας μας, θα είναι πολλαπλά για σένα:

 • Θα μοιραστώ μαζί σου μια μεγάλη ποικιλία γνώσεων θεωρητικών και πρακτικών.
 • Θα φτάσουμε μέχρι να σχεδιάσουμε, αν θέλεις, τις δικές σου συνταγές, που θα φτιάξεις με το δικό σου όνομα-ετικέτα, στο δικό σου εργαστήριο, για τους δικούς σου πελάτες και όχι μόνο. Τα προϊόντα της δικής σου ετικέτας, επειδή θα είναι ιδιαίτερα και μοναδικά, θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το κύρος σου σαν επιστήμονα με πολλά οφέλη για την επιστημονική σου καταξίωση και τις οικονομικές σου απολαβές.
 • Θα έχεις την ευκαιρία, να συμμετέχεις αν το θελήσεις, στο δίκτυο Πιστοποιημένων Σταθμών Φυσικής Θεραπευτικής, μια διαδικτυακή εφαρμογή που θα κυκλοφορήσει, με σκοπό να πληροφορεί τους επισκέπτες κάθε περιοχής στο κινητό τους, για τα σημεία που μπορούν να απολαμβάνουν πιστοποιημένα προϊόντα, συμβουλές και υπηρεσίες φυσικής υγείας & ευεξίας

και πολλά άλλα….

Αυτό που θα μάθεις ΜΑΖΙ μου, αν το επιλέξεις, δεν αποτελεί μια ακόμη θεωρία πλουτισμού, μια κίνηση αρπαχτή, για γρήγορο χρήμα. Είναι ένα σχέδιο δράσης, που θα σε οδηγήσει με σταθερά βήματα προς την επαγγελματική επιτυχία, μέσω ενός δρόμου που είναι ήδη επιτυχημένος, ξεκάθαρος και περπατημένος, τόσο από εμένα την ίδια, όσο και από όσους συναδέλφους με εμπιστεύτηκαν.

Η απόφαση είναι δική σου.

ΕΣΥ επιλέγεις τη δική σου προοπτική!

—————

* Ορισμός: Ολιστικό καλείται το φαρμακείο που διαθέτει εργαλεία και σκευάσματα από όλα τα είδη της φαρμακευτικής επιστήμης κι όχι μόνο της χημικής φαρμακευτικής.

Συνήθως ο χαρακτηρισμός αυτός, αποδίδεται στα φαρμακεία που διαθέτουν διάφορα είδη φυσικών σκευασμάτων (αρωματοθεραπείας, ανθοθεραπείας, ομοιοπαθητικής, φυτοθεραπείας κλπ), έτοιμων ή παρασκευής του φαρμακοποιού και ο φαρμακοποιός εξασκεί τη συμβουλευτική για τα διάφορα προβλήματα υγείας και ευεξίας, προτείνοντας από τα σκευάσματα αυτά, παράλληλα και συμπληρωματικά με τον θεράποντα γιατρό.

Γιαννούλα Ρουσοδήμου

Φαρμακοποιός – Holistic Life Coach

 

 

Βάλε τα στοιχεία σου στην ακόλουθη φόρμα για να κατεβάσεις το ΔΩΡΕΑΝ e-Book: 

 ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ 

Κατέβασε το ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο!
 

Δείχνε το καλύτερό σου

Υγιής & Ενεργητικός για Πάντα!

Γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές σήμερα.
Μίλησε μαζί μας

Holistic You © 2024.  Όλα τα Δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.. Όροι Χρήσης και Προστασία Δεδομένων