Συχνές ερωτήσεις

Για να ακολουθήσω το πρόγραμμα που θα μου προτείνετε, θα πρέπει να εγκαταλείψω τις θεραπείες που ήδη κάνω;

Όχι. Ο ρόλος μας είναι συμπληρωματικός. Τα προγράμματά μας δεν αντιστρατεύονται την ιατρική. Αντίθετα, συνεπικουρούν τις ορθές ιατρικές πρακτικές, για ένα καλύτερο και ταχύτερο αποτέλεσμα.

Γιατί να προτιμήσω το Cross Gate Floating (CGF), από άλλες ενεργειακές μεθόδους;

Το CGF, είναι μια μέθοδος ήπιας ενεργειακής προσέγγισης σώματος-ψυχής-πνεύματος, που στοχεύει στο να σου αποκαλύψει, το υποσυνείδητα διαμορφωμένο πεδίο ισορροπίας των τριών αυτών υποστάσεων σου. Δεν σου επιβάλει την εξισορρόπηση, αλλά αποκαλύπτει το πεδίο της προσωπικής σου εσωτερικής ισορροπίας. Έτσι αβίαστα, κατανοείς πλέον συνειδητά, τα στοιχεία του πυρήνα του είναι σου. Αυτό σε οδηγεί στο ξεκαθάρισμα των σχέσεων της συμπεριφοράς, των συνηθειών και των τάσεων, με τις ασθένειες που μπορεί να σε ταλαιπωρούν, επειδή δεν γνώριζες τις ακριβείς νοητικές, ή συναισθηματικές αιτίες τους.

Ακόμη, καθώς κατά τη διάρκεια της χαλάρωσης ξεκλειδώνεται κυτταρική και ψυχική μνήμη, μπορείς να έχεις εικόνες και πληροφορίες σε συνειδητό επίπεδο, που να αποκαλύπτουν ταλέντα, δεξιότητες, τάσεις ή προβλήματα από άλλες εποχές, που πέρασαν από γενιά σε γενιά, ή από ζωή σε ζωή έως εσένα, επηρεάζοντας σήμερα τη δική σου.

Τι είναι το Cross Gate Floating και τι να περιμένω απ’ αυτό;

Πρόκειται για μια ενεργειακή προσέγγιση, που βασίζεται στην αυτο-συναίσθηση του υλικού και του ενεργειακού σώματός σου, μέσα από μια διαδικασία χαλάρωσης και περιήγησης στη βαθύτερη ύπαρξή σου, με τη βοήθεια ενός συνοδού.

Καθώς επαναλαμβάνεις κατά διαστήματα τη διαδικασία, αποκτάς τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου όλο και καλύτερα σε υλικό και ενεργειακό επίπεδο και οδηγείσαι σταδιακά, στον αυτο-εντοπισμό του υποσυνείδητου πεδίου ισορροπίας της τριαδικής σου ύπαρξης  (σώματος-ψυχής-πνεύματος). Έτσι μπορείς να διακρίνεις πέρα από τις αφορμές, τις πραγματικές αιτίες  που επηρεάζουν την σωματική, τη νοητική και τη συναισθηματική σου ισορροπία. Παράλληλα, αναγνωρίζεις τις φυσικές ικανότητές σου, και βλέπεις πιο καθαρά, τα ιδιαίτερα εργαλεία με τα οποία έχεις φυσικά προικιστεί, ώστε να βρίσκεις τρόπους να διατηρείς τις ισορροπίες σου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες ζωής. Αυτή η συναίσθηση, σε οδηγεί σε εσωτερική και εξωτερική ισορροπία ζωής.

Τι ιδιαίτερο περιέχουν οι συνταγές σας που τις κάνει ειδικές;

Δεν είναι τι περιέχουν, αλλά πόσο ταιριάζουν σε σένα.

Υπάρχουν τυποποιημένα προϊόντα για διάφορα προβλήματα υγείας και ευεξίας, αλλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλους, ή δεν υπάρχουν πάντα έτοιμες συνταγές για το κάθε τι. Επειδή η δική σου, όπως και κάθε περίπτωση απώλειας υγείας ή ευεξίας είναι ιδιαίτερη, αφού εσύ, όπως και κάθε άνθρωπος είσαι πραγματικά μοναδικός/η, το να έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι, ένα προϊόν δηλαδή σχεδιασμένο αποκλειστικά και μόνο για τις δικές σου προσωπικές ανάγκες, είναι επόμενο να φέρει μια ταχύτερη και ουσιαστικότερη λύση στο πρόβλημά σου.

Τι μπορεί να μου προσφέρει μια συμβουλευτική συνεδρία μαζί σας;

Θα μπεις σε μια διαδικασία προσέγγισης κάθε προβλήματός σου, με ολιστική οπτική. Η ολιστική οπτική, συνυπολογίζει στοιχεία από όλο το φάσμα της ανθρώπινης ύπαρξής σου, υλικής και ενεργειακής, σε μια προσπάθεια να σε βοηθήσει να διακρίνεις τις αιτίες των προβλημάτων σου, κάτω από τις αφορμές για την εκδήλωσή τους. Λύνοντας κατόπιν τις αιτίες, κάνεις ένα πολύ ουσιαστικό βήμα για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας  και της ευεξίας σου.

Ο σύμβουλός σου μπορεί να σου προτείνει φυσικούς τρόπους, για να το κάνεις αυτό.

Δείχνε το καλύτερό σου

Υγιής & Ενεργητικός για Πάντα!

Γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές σήμερα.
Μίλησε μαζί μας

Holistic You © 2024.  Όλα τα Δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.. Όροι Χρήσης και Προστασία Δεδομένων