Αισθητικός - Ρεφλεξολόγος - Σύμβουλος απεξάρτησης

Γεννήθηκε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το τμήμα Αισθητικής και Κοσμετολογίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και ακολούθως πήρε το Certificat De Scolarite, από C.P.E.A, Paris ( France).

Μετά τις σπουδές ξεκίνησε να εργάζεται ως αισθητικός σε Δερματολογικό και Ιατρικής Αισθητικής Ιατρείο αρχικά και αργότερα ως ελεύθερη επαγγελματίας.

Παράλληλα συνέχισε με σπουδές στη Ρεφλεξολογία, αργότερα στο Holistic Rejuvenating Face Massage, ενώ πήρε Certificate στο Ayurvedic massage, όλα στο “NATURAL HEALTH SCIENCE”.

Από το 2004 ασχολείται με τη Συστημική ψυχοθεραπεία (Λακανική προσέγγιση), σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και από το 2008 συντονίζει ομάδες απεξάρτησης στο ΚΕΘΕΑ “ΝΟΣΤΟΣ”.

Από το 2010 συμμετέχει και συντονίζει ομάδες αυτοβοήθειας ανά την Ελλάδα.

Τελευταία παρακολουθεί το τμήμα “Ψυχολογία -Συμβουλευτική- Προπονητική ζωής”, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ συνεχίζει να εργάζεται εξασκώντας το επάγγελμα της αισθητικού – ρεφλεξολόγου και παράλληλα, όλες τις παραπάνω συντονιστικές δραστηριότητές της.

Δείχνε το καλύτερό σου

Υγιής & Ενεργητικός για Πάντα!

Γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές σήμερα.
Ζήτησε ένα Ραντεβού