Βελονισμός - Ομοιοπαθητική - Sotai - SRT

H Κατερίνα Μπεληγιάννη γεννήθηκε το 1966 στην Χαλκίδα.  Για πολλά χρόνια δούλευε στις οικογενειακές επιχειρήσεις και μεγάλωνε τρία παιδιά, αλλά αυτό δεν της ήταν αρκετό. Η πηγαία της κλίση προς τη φροντίδα και θεραπεία του πονεμένου ανθρώπου, μια προσωπική της εμπειρία ίασης με τη βοήθεια εναλλακτικής θεραπευτικής, η ανάγκη για μεγάλες αναζητήσεις και τα διαβάσματά της, την οδήγησαν στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών.

Ξεκίνησε με σπουδές Αισθητικής και συνέχισε με Αρωματοθεραπεία και κατόπιν Βοτανοθεραπεία. Ολοκληρώνοντας αυτόν τον πρώτο κύκλο σπουδών, ξεκίνησε να παρασκευάζει καλλυντικά και εξειδικευμένα θεραπευτικά σκευάσματα: κρέμες, αλοιφές, έλαια, βάμματα κ.ά. με μεγάλη επιτυχία και αποτελεσματικότητα, κάτι που  συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Θέλοντας να κατακτήσει μια πιο ολιστική προσέγγιση ίασης και ανθρώπινης φροντίδας, σπούδασε ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ, αισθητικό βελονισμό και Rejuvance. Ακόμη βεντούζες, θεραπεία με μόξα, ωροσκοπικό βελονισμό,

Έχει επίσης ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Ομοιοπαθητική.

Έχει μάθει Sotai και SRT (θεραπεία πνευματικής ανταπόκρισης}.

Η αγάπη της για τον συνάνθρωπο, η εξαιρετική της ικανότητα να συνδυάζει τις πολύπλευρες  ενδελεχείς γνώσεις της, αλλά και η προσωπική πολύχρονη εργασία με τον εαυτό της, τη βοήθησαν να ακολουθήσει την φωνή της καρδιάς της και να κάνει με αγάπη και σεβασμό την θεραπευτική της εργασία.

Παράλληλα συνεχίζει τις σπουδαστικές της διαδρομές. Τελευταία της σπουδή, η Εσωτέρα Θεραπευτική που θα ολοκληρώσει σύντομα.

 

Δείχνε το καλύτερό σου

Υγιής & Ενεργητικός για Πάντα!

Γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές σήμερα.
Ζήτησε ένα Ραντεβού