Ολιστικός φαρμακοποιός - Holistic Life Coach - Holistic Pharmacist Mentor - Συγγραφέας
E-mail: rousodimougian@gmail.com
Brief info

Δημιουργός του Cross Gate Floating therapy και του Free Spirit Dance.

Η Γιάννα Ρουσοδήμου γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα, όπου και έζησε τα πρώτα παιδικά της χρόνια. Τα μαθητικά της χρόνια τα πέρασε στα Ψαχνά Ευβοίας, γενέτειρα του πατέρα της.

Αποφοίτησε από το τμήμα Φαρμακευτικής, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε το διδακτορικό της στη Φαρμακευτική Χημεία, κερδίζοντας υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Τελικά, επέλεξε να επιστρέψει στα Ψαχνά και να εργαστεί ως φαρμακοποιός πάγκου.

Εκεί, αναζητώντας μόνιμες λύσεις στα ποικίλα προβλήματα υγείας και ευεξίας των πελατών της, ξεκίνησε να ειδικεύεται σε μια σειρά εναλλακτικών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας. Πήρε Certificate Ιριδολογίας, ενώ παρακολούθησε σεμινάρια Ομοιοπαθητικής, Αρωματοθεραπείας, Ανθοθεραπείας, Κρανιοϊερής θεραπείας, Αντιγηραντικών θεραπειών, Κορεάτικου βελονισμού. Επίσης, παρακολούθησε μαθήματα Επαγγελματικού μακιγιάζ και Διακόσμησης εσωτερικού χώρου, ενώ απέκτησε και Certificate ως Health & Care manager – Spa manager. Ολοκλήρωσε επίσης, σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου στο Life Coaching.

Δραστηριοποιείται με επιτυχία ως σύμβουλος οργάνωσης ολιστικού φαρμακείου, προσφέροντας τη γνώση και την εμπειρία της σε συναδέλφους που επιχειρούν να κινηθούν προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης τμημάτων φυσικής θεραπευτικής και συμβουλευτικών υπηρεσιών φυσικής υγείας, στα φαρμακεία τους.

Στα πλαίσια της εργασίας της, ανέπτυξε επίσης δικές της σειρές φυτοθεραπευτικών και καλλυντικών προϊόντων, καθώς και εξειδικευμένα σκευάσματα φυτοθεραπείας, κατ’ απαίτηση ασθενών. Πρωτότυπα φυτοθεραπευτικά της σκευάσματα, βρίσκονται ήδη σε διάφορες φάσεις κλινικών δοκιμών με πολύ ενθαρρυντικά, μέχρι στιγμής, αποτελέσματα.

Έχει γράψει τρία βιωματικά βιβλία με θέματα Ολιστικής Υγείας, σε μια προσπάθεια να μεταφέρει τη γνώση και την εμπειρία της τόσο στους συναδέλφους της, όσο και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Σήμερα εργάζεται ως Ολιστικός φαρμακοποιός, Holistic Life Coach, και Pharmacist Mentor, συνεχίζοντας παράλληλα, την ανάπτυξη φυτοθεραπευτικών σκευασμάτων, καθώς και τις παραδόσεις σεμιναρίων φυσικής θεραπευτικής, σε επαγγελματίες υγείας και μη, καθώς και ως προσκεκλημένη σε εταιρείες, συλλόγους και θεματικά φεστιβάλ.

Συνεργάζεται με την εταιρεία φυτοθεραπευτικών καλλυντικών Fito+, ως επιστημονικός σύμβουλος.

 

Καρκίνος - Γιάννα Ρουσοδήμου     Ευεξία - Γιάννα Ρουσοδήμου     Ξεκόλλα - Γιάννα Ρουσοδήμου

Δείχνε το καλύτερό σου

Υγιής & Ενεργητικός για Πάντα!

Γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές σήμερα.
Ζήτησε ένα Ραντεβού