ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ

1η  Διακήρυξη του «Πανεπιστημίου της Γης»

Κοινότητα για την έρευνα, την καταγραφή, τις εφαρμογές, τη διάδοση της φυσικής ζωής και θεραπείας και για την προστασία των υλικών τους.

Ζούμε τη ζωή μας στη Γη, μέσα στη βαναυσότητα. Αρχικά, φερθήκαμε βάναυσα στη φύση που μας γέννησε, που μας θρέφει, που μας θεραπεύει, που μας ισορροπεί. Μετά, φερθήκαμε βάναυσα στον εαυτό μας. Του αφαιρέσαμε με όλους τους τρόπους την ελευθερία του να ζει φυσικά, να αναπνέει, να σκέφτεται, να αποφασίζει, να δημιουργεί. Κι ύστερα καταλήξαμε να φερόμαστε βάναυσα στα παιδιά μας. Αυτά τα παιδιά που βγήκαν απ’ τα σπλάχνα μας, που κλάψαμε από χαρά στο πρώτο αντίκρισμά τους, στο πρώτο τους χαμόγελο, στην πρώτη επικοινωνία. Κι ύστερα τα ξαναπήραμε όλα από την αρχή:  Βαναυσότητα απέναντι στη φύση, στον εαυτό μας, στα παιδιά μας και πάλι απ’ την αρχή…

Σήμερα, που αυτός ο κύκλος από τις πολλές του επαναλήψεις μας έφερε στο κατώφλι ενός νέου Μεσαίωνα, σήμερα, που ο πολιτισμός μας έφτασε στο απόγειο  της αλαζονείας του, σήμερα που κινδυνεύουμε για άλλη μια φορά, να επαναλάβουμε την ιστορία της βαναυσότητας στα απόλυτα άκρα της, σήμερα,

στεκόμαστε εδώ μπροστά σας και σας προσκαλούμε να γίνουμε ένα, μία δύναμη, μία απόφαση και να αρχίσουμε απ’ την αρχή. Να πετάξουμε πάνω από τη βαναυσότητα που φτιάξαμε και να επιστρέψουμε στην ήπια ζωή. Να επανεκινήσουμε την ιστορία μας απ’ την αρχή, χωρίς βαναυσότητες αυτή τη φορά.

Το « Πανεπιστήμιο της Γης » που τώρα δημιουργούμε, προσδοκούμε να γίνει η στέγη μιας ζωής σε αρμονικές αναλογίες. Να γίνει η στέγη της γνώσης, της θεραπείας, του ταξιδέματος, της εμπειρίας, της ισορροπίας μας.

Στεκόμαστε εδώ, μπροστά σας, κάνοντας το πρώτο βήμα μιας πορείας με αλήθεια, προς την αλήθεια και σας καλούμε να γίνετε ένα με μας. Να αναστήσουμε μαζί τη γνώση της αληθινής ζωής, της αληθινής θεραπείας, της ήσυχης ισορροπίας.

Δεν θα ορμήσουμε επάνω σας με φωνές, ή αντεγκλήσεις, ώστε να σας πείσουμε ότι πηγαίνουμε προς την σωστή κατεύθυνση.

Θα καθίσουμε ήσυχοι μπροστά σας, δίπλα σας, πίσω σας και θα σας ψιθυρίσουμε ότι η αλήθεια της ζωής υπηρετείται ήρεμα, γλυκά, ώστε να ζει μέσα μας και ανάμεσά μας.

Οι στόχοι μας είναι απλοί:

  • Να διαφυλάξουμε τη γνώση της φυσικής ζωής που παραλάβαμε κι εμείς από τους παλαιότερους, γνώση που δοκιμάστηκε από το χρόνο και τις προκλήσεις των καιρών και επέζησε, φτάνοντας ως εμάς.
  • Να διαφυλάξουμε το φυσικό περιβάλλον, ώστε να διατηρηθούν τα υλικά της θεραπευτικής και της διατροφής μας ανόθευτα, δυνατά, ικανά να μας θρέφουν και να μας θεραπεύουν.
  • Να καταγράψουμε τα παλιά και να διερευνήσουμε για νέα πρωτόκολλα φυσικών θεραπειών, αξιοποιώντας τα μέσα της σύγχρονης επιστήμης.
  • Να μεταδώσουμε όλη αυτή τη γνώση και την εμπειρία μας στους νεότερους, ενθαρρύνοντάς τους στο δικό τους ταξίδι, ώστε κι αυτοί να έχουν την ευκαιρία να την βιώσουν και να την προωθήσουν στο χρόνο, διδάσκοντάς τη αργότερα, στα δικά τους παιδιά.

Ας στοχεύσουμε στην αλήθεια που είμαστε μέσα σας ο καθένας κι ας αναρωτηθούμε: « Τι μπορώ να κάνω εγώ, για να υπηρετήσω την αλήθεια που είμαι;»

Σας προσκαλούμε να γίνετε κι εσείς ένας σπουδαστής και συνοδοιπόρος μας στο «Πανεπιστήμιο της Γης ».

–  Ελάτε να εργαστούμε συλλογικά επάνω στους στόχους που ήδη θέσαμε. Φέρτε μαζί σας την παλιά γνώση για τη διατροφή και τη φυσική θεραπευτική που κατέχετε από τους γονείς και τους παππούδες σας. Θα την κωδικοποιήσουμε μαζί, ώστε να γίνει προσιτή σε όλους όσους ενδιαφέρονται και να διατηρηθεί για τους νεότερους.

–  Συμβουλευτείτε τους επιστήμονές μας, ώστε χρησιμοποιώντας τις προσφορές της φύσης, να λάβετε μέρος στη θεραπευτική διαδικασία, φροντίζοντας φυσικά τον εαυτό σας και τους οικείους σας.

–  Συμμετέχετε στα βιωματικά σεμινάρια φυσικής υγείας και ευεξίας, ώστε να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις, για το πώς να διατηρήσετε υγιείς και ευτυχισμένους εσάς, την οικογένεια, την κοινότητά σας.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, ανεξάρτητα από φυλή, φύλο, πίστη, ή καταγωγή. Μη διστάσετε να συνδεθείτε μαζί μας, με όποιον τρόπο επιλέξετε εσείς.

Καλό ταξίδι σε … όλους μας!

 

Κατεβάστε και συμπληρώστε τα παρακάτω αρχεία word:

Δελτίο ερεύνης παραδοσιακών θεραπειών

Θεραπείες που άκουσα

Δείχνε το καλύτερό σου

Υγιής & Ενεργητικός για Πάντα!

Γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές σήμερα.
Μίλησε μαζί μας

Holistic You © 2021.  Όλα τα Δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.. Όροι Χρήσης και Προστασία Δεδομένων