ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ

Λένε ότι όταν ξεπεράσει κανείς τα όρια του στο stress, ή θα πάθει καρκίνο, ή θα πάθει ψωρίαση. Το να πάθει ψωρίαση είναι προτιμότερο, από το να πάθει καρκίνο. Είναι μια κατάσταση ευκολότερα αντιμετωπίσιμη, μόνο που αισθητικά, είναι συχνά αποθαρρυντική.

Μη φοβάστε την ψωρίαση. Θέλει να σας πει, ότι το συκώτι σας φόρτωσε πολύ με τοξίνη από τροφές, οινοπνευματώδη, ή ακόμη και από δυσάρεστες σκέψεις και ότι τώρα, πρέπει να αναλάβετε δράση χωρίς περιστροφές και χωρίς άλλη καθυστέρηση. Είχε πιθανόν προηγηθεί ξηροδερμία, φαγούρα ή άλλες δερματικές ενοχλήσεις, που δεν τους δώσατε την πρέπουσα σημασία. Αυτή είναι τώρα μια τρανταχτή προειδοποίηση, ότι αν θέλετε να συνεχίσετε την επίγεια ζωή σας ομαλά, πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας όπως του αξίζει.

Χρησιμοποιείστε γαϊδουράγκαθο και ραδίκι για αποτοξίνωση του συκωτιού, λύστε άμεσα τις εσωτερικές σας συγκρούσεις, εφαρμόστε αφρόλουτρα και κρέμες που περιέχουν γάλα γαϊδούρας για τοπική περιποίηση των προσβεβλημένων περιοχών. Το γάλα γαϊδούρας είναι ευεργετικό, σχεδόν για όλα τα δερματολογικά προβλήματα. Χρησιμοποιήστε το άφοβα.

Στις πιο επίμονες περιπτώσεις, ένα μείγμα ελαίου jojoba + αιθέριων ελαίων, μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Ακόμη βοηθούν τα θαλάσσια μπάνια, και φυσικά, η αλλαγή τρόπου ζωής προς το υγιεινότερο. Αποφύγετε κορτιζονούχες κρέμες και άλλα χημικά που κρύβουν, αλλά και δεν θεραπεύουν το πρόβλημα.

Προτιμήστε φυσικές λύσεις. Μπορεί να χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά τα αποτελέσματά τους είναι καλύτερα, χωρίς ρίσκο, χωρίς παρενέργειες και για πάντα. Εννοείται βέβαια, ότι δεν πρέπει να επανέλθετε στις συνήθειες που σας οδήγησαν στο να ασθενήσετε.

Γιαννούλα Ρουσοδήμου
Φαρμακοποιός – Holistic Life coach

Leave a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείχνε το καλύτερό σου

Υγιής & Ενεργητικός για Πάντα!

Γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές σήμερα.
Μίλησε μαζί μας

Holistic You © 2023.  Όλα τα Δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.. Όροι Χρήσης και Προστασία Δεδομένων